Διαχείριση αδελφικής αντιζηλίας και συγκρούσεων : Online Σεμινάριο του PSYCHOLOGY.GR, στις 29 Μαρτίου με εισηγητή τον Δημήτρη Τσουκάλη, ψυχολόγο με 14 έτη κλινική εμπειρία στην ψυχοθεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Το Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» είναι ένας ειδικώς πιστοποιημένος φιλανθρωπικός φορέας παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας , μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Δημιουργήθηκε το 1997 από γονείς ατόμων με αναπηρία, επιστήμονες και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Από το 2013 λειτουργεί ως Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση.

Απευθύνεται σε νέους και νέες με Νοητική Υστέρηση, Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος και Σύνδρομο Down, άνω των 14 ετών, μέσης ή υψηλής λειτουργικότητας.

Εποπτεύεται από τη Διεύθυνση Πρόνοιας του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Υπουργείου Εργασίας, την Περιφέρεια Αττικής και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης, όπου και έχει την έδρα του. Βασικό μας μέλημα είναι η πολύπλευρη στήριξη της οικογένειας, η παροχή εξατομικευμένης συμβουλευτικής και η γνωστική και συναισθηματική ανατροφοδότηση των οικείων προσώπων του κάθε εκπαιδευόμενου.

Προσφέρει:

Ψυχιατρική υποστήριξη
Κοινωνική Υπηρεσία
Ψυχολογική υποστήριξη
Νοσηλευτική παρακολούθηση
 
Επίσης παρέχει δημιουργικά παραγωγικά εργαστήρια, θεραπευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες.
 
Επικοινωνία:
Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. "Ορίζοντες"
Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180 & Θάλειας Λουκίδου, Τ.Κ.
163 41, Ηλιούπολη
Τηλ: 2109766144
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: keepea.gr