Δημοσίευση Αγγελίας: 26 Σεπτεμβρίου 2012
Ζητούνται Ψυχολόγοι για διδασκαλία ενηλίκων στην Κρήτη (ημιαπασχόληση)
Με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (απαραίτητο)
Εξειδίκευση στην Ψυχοθεραπεία ή Συμβουλευτική (απαραίτητο)
Ολοκληρωμένη εποπτεία και κλινική άσκηση.
Εμπειρία στην διδασκαλία (προαιρετικό)

Αποστολή βιογραφικών και τίτλων σπουδών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κατόπιν αξιολογήσεως θα ειδοποιηθούν οι επιλεγμένοι υποψήφιοι για συνέντευξη στην έδρα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής στην Αθήνα.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).