Άρθρα του Ειδικού Συνεργάτη

Αλεξ Γκαλτέμης

gkaltemis alexΤμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας.
Μετάφραση ξενόγλωσσου περιεχομένου, επιμέλεια άρθρων.
Διαχείριση Social Media της Πύλης Ψυχολογίας

Σύγχρονος Τρόπος Ζωής: Από τον υποσιτισμό στην παχυσαρκία - 3η Ημερίδα Τομέα Διαιτολογίας & Διατροφής του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας!
Από το 1980 ο ΟΗΕ έχει αναγνωρίσει επισήμως τη 16η Οκτωβρίου, ως Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής. Ο βασικότερος στόχος της ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με ζητήματα όπως ο περιορισμός της πείνας και η εντατικοποίηση της γεωργικής παραγωγής τροφίμων από τις αναπτυγμένες χώρες, με παράλληλη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας και μετάδοσης της τεχνογνωσίας στους στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Η Διοίκηση του Γ.Ν.Θ. “Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ” - Ψ.Ν.Θ., σας ενημερώνει ότι, ο φορέα μας έχει την τιμή και τη χαρά να συμμετέχει στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης - Περίπτερο 2, με δύο πρότυπες δομές:

Δεν είναι μυστικό ότι η κακή διάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους άλλους. Μπορεί όμως να μας κάνει και περισσότερο δύσπιστους; Ναι, σύμφωνα με μια νέα μελέτη, η οποία δείχνει ότι τα αρνητικά συναισθήματα μειώνουν το κατά πόσο εμπιστευόμαστε τους άλλους, ακόμα κι αν αυτά τα συναισθήματα προκλήθηκαν από γεγονότα που δεν έχουν καμία σχέση με την απόφασή μας να τους εμπιστευτούμε.

1. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Εάν επιλέξετε πληρωμή με "Πιστωτική Κάρτα" θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη σχετική φόρμα που θα εμφανιστεί. Η φόρμα αυτή, αποστελλει τα στοιχεία της κάρτας σας απευθείας στην Τράπεζα Πειραιώς, μέσω της υπηρεσίας Winbank-PayCenter. Τα στοιχεία αυτά δε γνωστοποιούνται στο psychology.gr

Κατά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, εάν έχετε επιλέξει αγορές άνω των 100 ευρώ, έχετε τη δυνατότητα πληρωμής μέσω δόσεων.

 

2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ (ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΜΕ COURIER

Εάν επιλέξετε κατά την διαδικασία αγοράς την πληρωμή με αντικαταβολή, τότε πληρώνετε το κόστος με την παραλαβή των βιβλίων.

Για πληρωμές με αντικαταβολή, υπάρχει μια επιπλέον επιβάρυνση 2,90 ευρώ.

 

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.

Για πληρωμές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, σας συνιστούμε να κρατήσετε το αποδεικτικό κατάθεσης, τουλάχιστον μέχρις ότου παραλάβετε το προϊόν.

Επιπλέον, μετά την κατάθεση σας, χρειάζεται να στείλετε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενημερώνοντας για την κατάθεση σας.
Στο email αυτό παρακαλούμε αναγράψτε το ονοματεπώνυμο σας, τον κωδικό παραγγελίας και το ποσό της κατάθεσης, προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τη σχετική επιβεβαίωση μέσα από το σύστημα της Τράπεζας Πειραιώς.

Στοιχεία Τραπεζικού Λογαριασμού.
Τράπεζα: Πειραιώς
Όνομα δικαιούχου: Δοϊρανλής N & Σια ΟΕ
Αριθμός λογαριασμού: 5215-033094-242
IBAN: GR71 0172-2150-00-5215-033094-242
Swift Code (BIC): PIRBGRAA

 

Οι ψυχικές διαταραχές είναι διαταραχές που μπορούν να επιδράσουν στην διάθεση, τις σκέψεις και την συμπεριφορά ενός ατόμου. Οι σοβαρές ψυχικές παθήσεις συμπεριλαμβάνουν μια σειρά ασθενειών όπως η σχιζοφρένεια, η διπολική διαταραχή, οι διαταραχές πανικού, η ιδεο-ψυχαναγκαστική διαταραχή ή η μείζονα καταθλιπτική διαταραχή.

Βρείτε Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή

Επιλέξτε θεραπευτή ανάλογα με την εξειδίκευση σε συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Μεταβείτε στον κατάλογο Ειδικών Ψ.Υγείας »

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :