Μαθησιακές δυσκολίες δεν υπάρχουν

Μαθησιακές δυσκολίες δεν υπάρχουν

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μια σύντομη εργασία γύρω απο τη χρήση του όρου "δυσλεξία", αλλα και την κατάχρησή του, σε βαθμό που κάθε παγματική επίδοση χαμηλότερη απο την αναμενόμενη να αποδίδεται σε αυτήν. Το βιβλίο καταπίανεται με το ερώτημα "μήπως δεν υπάρχει δυσλεξία" και φιλοδοξεί να συμβάλει στην έγερση εντάσεων και προβληματισμού γύρω απο το πραγματικό χάος που επικρατεί στο χώρο της εκπαίδευσης απο τη χρήση δύο όρων συγχεόμενων, που σχετίζονται με την επίδοση του παιδιού στο σχολείο.
Διαστάσεις24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2006
Σελίδες56
ΣυγγραφέαςΚωστάρας, Δημήτρης Π.
Συγγραφέας
Κωστάρας, Δημήτρης Π.
Ο Δημήτρης Παν. Κωστάρας γεννήθηκε στη Σκλίβανη Ιωαννίνων το 1950. Πήρε το πτυχίο του δάσκαλου από το Ιεροδιδασκαλείο Βελλάς και μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στο τμήμα ειδικής αγωγής.
Εργάστηκε ως δάσκαλος σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής στην Ελλάδα και στη Βαυαρία. Διετέλεσε διευθυντής του 1ου ειδικού σχολείου Σικιαριδείου για περίπου πέντε χρόνια. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπηρετεί στο Κ.Δ.Α.Υ. ανατολικής Αττικής ως προϊστάμενος.
Εκτός από το παρόν έχει εκδώσει το 2001 ακόμη ένα βιβλίο με τίτλο "Στο ειδικό σχολείο". Εισηγήσεις του σε συνέδρια και ημερίδες έχουν επίσης δημοσιευθεί.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μαθησιακές δυσκολίες δεν υπάρχουν

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 5,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 4,72€