-9% Αποδέσμευση από το πεπρωμένο

Αποδέσμευση από το πεπρωμένο

Για να ανασυρθεί λοιπόν η απωλεσθείσα γνώση, από τα δύσβατα και περίπλοκα μονοπάτια της ιστορίας του ανθρώπου, θα έπρεπε κάποιος να σπάσει τον κωδικό, που σημαίνει να κάνει την αντίστροφη πορεία από το τέλος προς την αρχή, σαν δύτης που κατεβαίνει σε μεγάλα και άγνωστα βάθη. Σε μία από αυτές μου τις καταδύσεις στο ανθρώπινο σώμα και τη λειτουργία του, ανακάλυψα τρεις άθικτους από το πέρασμα των αιώνων θησαυρούς, τους οποίους σας παραδίδω όπως ακριβώς τους βρήκα.

Κρατάω πια το κλειδί της γνώσης και σας το δίνω, όπως το έφτιαξε ο Πρωτομάστορας· χρυσό, απλό, πανέμορφο, μεγαλειώδες.

Σε σας δίνεται τώρα η ευκαιρία να ανοίξετε αυτό το ερμητικά κλειστό δωμάτιο. Από τη στιγμή που με γνωρίζετε, με ακούτε ή διαβάζετε τα βιβλία μου, η θύρα προς τη γνώση των τύπων ανοίγει αυτόματα για να απολαύσετε την ζωή.

Για εσάς το μόνο που μένει είναι να περάσετε το κατώφλι. Γιατί η γνώση αυτή δεν είναι μία ακόμη πληροφορία, αλλά το επόμενο βήμα της ζωής.

Η σημερινή κατάσταση του ανθρώπου δεν προμηνύει λοιπόν, το τέλος του κόσμου και την καταστροφή του είδους μας. Απεναντίας, είναι το εφαλτήριο για την ανάπτυξη μιας νέας επιστήμης που θα προσδώσει στη νόηση τον ρόλο που της ταιριάζει. Λέμε ότι πραγματικά θαρραλέος, είναι όποιος δεν διστάζει να αναμετρηθεί με τις καταστάσεις, έχοντας επίγνωση του κινδύνου. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, θα πρέπει να λέμε ότι κάποιος είναι πραγματικά ευτυχής, υγιής και ολοκληρωμένος, όταν, έχοντας επίγνωση της ύπαρξης των τριών τύπων, αναγνωρίσει και ξεπεράσει τα αδύναμα σημεία του τόσο στο σώμα όσο και στη ψυχή.

Οι τρεις τύποι, ήταν η πρώτη οικογένεια του ανθρώπου που όλοι μας ξεχάσαμε.
Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2012
Σελίδες 351
Συγγραφέας Πασχαλίδης, Γεώργιος
Συγγραφέας
Πασχαλίδης, Γεώργιος
Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσούλα Πασχαλίδη και έχουν τρία παιδιά: τον Δημήτρη, την Ελευθερία και το γαμπρό τους Γιώργο. Το 2009 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Άνοιγμα Αγάπης, Πορεία Ζωής". Ακολούθησαν το ίδιο επιτυχημένα τα τρία ηχητικά βιβλία: "Θρόισμα Αγάπης", "Άγνωστο Παρόν" και "Ο Γιώργος Πασχαλίδης Μιλάει για το Παρόν". Το 2010 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο του με τίτλο "Όταν ο Άνθρωπος Συναντήσει τον Εαυτό του" και το 2011 το τρίτο με τίτλο "Η Γέννηση του Νέου Ανθρώπου: Προγεννητική Φροντίδα". Και τα τρία βιβλία κυκλοφόρησαν από τις εκδόσεις Λιβάνη και έγιναν αμέσως best-sellers μετά την κυκλοφορία τους. Από τις εκδόσεις Media Vista κυκλοφόρησαν τα έργα του με γενικό τίτλο "Αποδέσμευση από το Πεπρωμένο": Τόμος 1: "Ανάλυση των Χαρακτήρων" και Τόμος 2: "Ανθρώπινες Σχέσεις, Συνδυασμοί Ζευγαριών, Φιλία, Γάμος, Οικογένεια, Εκπαίδευση, Αθλητισμός, Επαγγελματικός Προσανατολισμός", που έγιναν επίσης best-sellers. Ο Γιώργος Πασχαλίδης τιμήθηκε με το Διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας Giuseppe Sciacca 2010 και από τον Όμιλο για την Unesco Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδας, για την προσφορά του στον άνθρωπο και την επιστήμη. Παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη, στο 20ό Παγκόσμιο Συνέδριο Ψυχιατρικής Γενετικής στο Αμβούργο της Γερμανίας και στο 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας & Καινοτομίας στη Μαδρίτη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Αποδέσμευση από το πεπρωμένο

 • Κατηγορία: Προσωπικότητα
 • Εκδότης: Media Vista
 • ISBN: 960-9707-02-5
 • ISBN: 978-960-9707-02-2
 • Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 2012
 • Συγγραφέας: Πασχαλίδης, Γεώργιος
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο | Παράδοση σε 1-4 ημέρες
 • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
 • 19,17€
 • 17,42€
 • Χωρίς ΦΠΑ: 16,43€