-10% Πυραμιδικό Γιάντρα για Φενγκ Σούι και Βάστου

Πυραμιδικό Γιάντρα για Φενγκ Σούι και Βάστου

Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε ένα θαύμα στη ζωή σας;

Μάθετε πως να ελέγχετε και να χρησιμοποιείτε το αρχαιότερο πετυχημένο εργαλείο του κόσμου για μια 100% καλύτερη ζωη. Επιτέλους ένας πλήρως εικονογραφημένος και λεπτομερής οδηγός που σας οδηγεί στην καρδιά της αρχαίας σοφίας. Θα εξερευνήσετε ένα γρήγορο τρόπο για απόκτηση χρημάτων, υγείας και επιτυχίας! Αποκτήστε αληθινή γνώση που θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα-στο σπίτι, στο γραφείο ή στο εργοστάσιο.

Θα μάθετε πως το πυραμιδικό γιάντρα μπορεί:

-να ανοίξει νέες πύλες για ευημερία και φήμη με το Βάστου-να σας μάθει μεθόδους για πνευματική προστασία και ασφάλεια με τις πυραμίδες-να διαμορφώσει το πεπρωμένο σας με το Φενγκ Σούι-να σας χαρίσει περισσότερη τύχη και επιτυχία με το ΠυραΒάστου-να ενισχύσει την ενέργεια και το διαλογισμό σας-να εναρμονίσει την ερωτική σας ζωη και τις προσωπικές σας σχέσεις-να χαρίσει καλύτερη υγεία σε σας και στην οικογένεια σας με το ΠυραΡέϊκι-να επιταχύνει την ικανότητα για μάθηση, απομνημόνευση και μνήμη.

Χρησιμοποιήστε εκατοντάδες νέες τεχνικές της πυραμίδας που αποδείχθηκαν πετυχημένες σε όλο τον κόσμο. Επίσης κατανοήστε τη νέα πρακτική προσέγγιση στο Βάστου και στο Φενγκ Σούι με το πυραμιδικό γιάντρα που δημιούργησε ο παγκοσμίως γνωστός καθ. δρ. Τζίτεν Μπχατ. Τώρα όλες οι μυστικές πληροφορίες είναι προσιτές στην Ινδία με αυτό το πρακτικό εγχειρίδιο.

Μπορείτε να ελέγξετε το αύριο!

Γιατί να μην αρχίσετε σήμερα!
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2005
Σελίδες 195
Συγγραφέας Bhatt, Jiten

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Πυραμιδικό Γιάντρα για Φενγκ Σούι και Βάστου

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 20,00€
  • 17,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,97€