-10% Εξαντλήθηκε Μίλα μου: Αγιουρβέδα η θεουργική ιατρική

Μίλα μου: Αγιουρβέδα η θεουργική ιατρική

"Εϊ φίλε! Δεν είναι το τέλος ακόμη. Το τέλος θα έλθει όταν νικήσουμε. Είσαι Αετός - Πέτα.
Την κάθε νύχτα, την υποδέχεται το ξημέρωμα. Δεν υπάρχουν σύνορα, είσαι αθάνατη ψυχή. Έχε το πρόσωπό σου στραμμένο στον Ήλιο... Θα αφήνεις όλες τις σκιές πίσω σου..!''

Dr.Μάνος Δανέζης

Εάν δεν σου αρέσει η ιστορία σου, σχίσε το χαρτί που την έγραψες και γράψε την από την αρχή.
Δώσε μου το χέρι σου, ΜΙΛΑ ΜΟΥ... Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Έλα να πετάξουμε πάνω από αυτό που ονομάζεις πρόβλημα. Δεν είσαι μόνος.
"Για ν' ανέβεις στον ουρανό, πρέπει να πάρεις φόρα, από τον πάτο της κόλασης".

Ν. Καζαντζάκης

Κράτα ρε φίλε λίγο ακόμα γερά! Μη σταματάς, δεν κουράστηκες, θα σταματήσουμε ΜΑΖΙ όταν τα καταφέρεις. Μου είπες όσα δεν λέγονται σε κανένα. Τα ανείπωτα. Δώσε μου το χέρι σου, ΜΙΛΑ ΜΟΥ...
Δεν είσαι λάθος, απλά είσαι διαφορετικός. Αγαπώ τους κυνηγημένους ακόμη και από τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πίστεψε και ορκίσου ότι πετάς ΤΩΡΑ εκεί που δεν μπορείς, απλά γιατί μπορείς. Είμαι εδώ δίπλα σου να σε εμψυχώνω. Εϊ φίλε, κοίτα ψηλά Πάνω από τα Σύννεφα Πάντα Λάμπει ο Ήλιος.

Πέτα Αετέ μου, πέτα. Οι αιθέρες σου ανήκουν. "Μέσα από το μαρτύριο του πόνου, έχουν βγει οι ποιο δυνατές ψυχές. Οι ποιο σπουδαίοι χαρακτήρες είναι σημαδεμένοι με βαθιές ουλές'"

Halil Gibran

Η ζωή μου είναι αφιερωμένη στα λατρεμένα αυτά παιδιά που κάποιοι δημιούργησαν και κάποιοι συνάνθρωποι τους τα απορρίπτουν. Εγώ τα λατρεύω και τα αγκαλιάζω, γιατί είναι τα γλυκύτερα πλάσματα που γνώρισα στη= τρικυμιώδη ζωή μου.
Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2016
Σελίδες 156
Συγγραφέας Αλεξάτου - Hassan, Βάνα
Συγγραφέας
Αλεξάτου - Hassan, Βάνα
Η θεραπεύτρια Βάνα Αλεξάτου-Hassan γεννήθηκε στα Χανιά της Κρήτης, το καλοκαίρι του 1956. Είναι μητέρα δυο ενήλικων παιδιών. Σπούδασε στο ελεύθερο πανεπιστήμιο Βερολίνου ( F.U.) Κοινωνιολογία -Ψυχολογία, και Νοσηλευτική στην Ελλάδα. Απέκτησε πολυετή εμπειρία ως αδελφή χειρουργείου στην κλινική "Άγιος Λουκάς" Πανόραμα - Θεσσαλονίκη.
Φοίτησε πριν αρκετά χρόνια σε Ακαδημία του Βερολίνου Αγιουρβέδα. Οι σπουδές της συνεχίστηκαν και στην Αθήνα. Στη συνέχεια φοίτησε στη Mumbai - N. Delhi και Kerala - Ινδία. Ειδικεύθηκε στη φιλοσοφία της Αγιουρβέδα, στο αγιουρβεδικό μασάζ, Αγιουρβεδικές θεραπείες και Pancha Karma. Σήμερα φοιτά στο Mandsaur της Ινδίας. Συνεργάζεται με κρατική σχολή και νοσοκομείο στο Ν. Δελχί και Κεράλα - Ινδία. Πρόσφατη συνεργασία της με αγιουρβεδική κλινική στο Mandaur - Ινδία. Έχει 15ετή εμπειρία στην Αγιουρβέδα και Αγιουρβεδικές θεραπείες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Μίλα μου: Αγιουρβέδα η θεουργική ιατρική

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 15,00€
  • 13,49€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,73€