-10% Εξαντλήθηκε Στοχασμοί πάνω στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον μυστικισμό

Στοχασμοί πάνω στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον μυστικισμό

"Το παρόν είναι η αντανάκλαση του παρελθόντος, και το μέλλον είναι η συνέπεια του παρόντος. Επομένως το πεπρωμένο δεν είναι ούτε η εικόνα αυτού που έχει ήδη συμβεί, ούτε αυτό που ακόμα δεν έχει συμβεί, αλλά είναι το αποτέλεσμα αυτού που εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε καθημερινά."

Οι "Στοχασμοί πάνω στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον μυστικισμό" είναι ο δεύτερος τόμος της σειράς "Στοχασμοί", με στοχασμούς πάνω στις Σούφικες διδασκαλίες από τον Χαϊνταγιάτ Ιναγιάτ Χαν. Όπως και στο προηγούμενο " Στοχασμοί πάνω στην τέχνη της Προσωπικότητας", ο πνευματικός ηγέτης του Διεθνούς Σούφικου Κινήματος προσφέρει σύντομους διαλογισμούς πάνω στις διδασκαλίες του πατέρα του, του Σούφι μυστικιστή Ιναγιάτ Χαν. Εδώ τα συναρπαστικά θέματα της συνειδητότητας και της στάσης στην ζωή εξερευνώνται μέσα από πολύ συμπυκνωμένους "στοχασμούς" για να προσφέρουν μια διυλισμένη προσέγγιση στην Σούφικη μεταφυσική. Ο Σουφισμός είναι μια παγκόσμια φιλοσοφία που τιμάει όλες τις θρησκευτικές παραδόσεις και ενδιαφέρεται για την σχέση του ατόμου με τον εαυτό του, την ανθρωπότητα και τη θεία φύση.
Για έναν υλιστή, η συνειδητότητα είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξης των ειδών - ενώ για έναν μυστικιστή, η συνειδητότητα είναι η πηγή κάθε δημιουργίας.
Διαστάσεις21χ13
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2007
Σελίδες134
ΣυγγραφέαςKhan, Hidayat Inayat
Συγγραφέας
Khan, Hidayat Inayat
Συγγραφέας αρκετών σημαντικών βιβλίων πάνω στον Σουφισμό που συμπεριλαμβάνουν Σούφικες Διδασκαλίες: "Διαλέξεις από την Λίμνη Ο' Χάρα"· "Η Εσωτερική Σχολή"· και "Στοχασμοί πάνω στην τέχνη της προσωπικότητας", τον πρώτο τόμο της τρέχουσας σειράς, ο Χαϊνταγιάτ Ιναγιάτ Χαν είναι συνθέτης και πνευματικός ηγέτης του Διεθνούς Σούφικου Κινήματος, που ιδρύθηκε από τον πατέρα του, τον μυστικιστή μουσικό της Ινδίας Ιναγιάτ Χαν. Οι συμφωνικές συνθέσεις του Χαϊνταγιάτ Ιναγιάτ Χαν, προσφέρουν ένα ενδιαφέρον μίγμα της αρχαίας ανατολικής με την σύγχρονη Δυτική μουσική παράδοση και έχουν εκτελεστεί και ηχογραφηθεί από τις καλύτερες ορχήστρες της Ευρώπης. Ζει στην Ολλανδία.
ΜεταφραστήςΘεοδωρόπουλος, Κίμων

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Στοχασμοί πάνω στην φιλοσοφία, την ψυχολογία και τον μυστικισμό

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 8,54€
  • 7,68€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 7,24€