Πολιτική επιστροφών:

Επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο στις παρακάτω δύο περιπτώσεις:
1) Από δικό μας λάθος.
2) Μετά από λάθος τυπογραφικό του συνεργαζόμενου εκδοτικού οίκου. Εάν μετά την παραλαβή της παραγγελίας και εντός 15 ημερών θελήσετε την επιστροφή των βιβλίων θα πρέπει να σταλούν:

α) Σε ασφαλές πακέτο μαζί με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής.
β) Με ιδιωτική εταιρεία αποστολών (courier) ή συστημένο ταχυδρομικώς, καθώς σε περίπτωση απώλειας του δέματος δεν είναι δυνατόν να γίνει η απαιτούμενη πίστωση. Σε περίπτωση παραλαβής λάθος βιβλίων, παρακαλώ ενημερώστε μας στην διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναφέροντας ως θέμα του e-mail σας "Λάθος Βιβλία", "Κατεστραμμένα Βιβλία" και στείλτε μας μαζί με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί για όσο διάστημα το Status της είναι "Νέα Παραγγελία" (new order) και Υπό Επεξεργασία"(pending).

Απλά στείλτε μας μήνυμα προς Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  δηλώνοντας ως θέμα "Ακύρωση Παραγγελίας" και αναγράφοντας τα στοιχεία της παραγγελίας σας.

Top βιβλία σε πωλήσεις

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :