Directory: Όλες οι καταχωρήσεις 

Φίλτρα Αναζήτησης...
Ετήσιο πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος: Αξιολόγηση και Αποκατάσταση παιδιών και εφήβων

  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Το ετήσιο πρόγραμμα κατάρτισης στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος είναι ένα πρόγραμμα εξειδίκευσης στην αξιολόγηση και αποκατάσταση παιδιών και εφήβων με αυτισμό.

2102830100

Λεωφ. Ηρακλείου 353, Ηράκλειο

Εκπαίδευση στη Δικαστική Ψυχολογία και Εγκληματολογία

  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Το μονοετές πρόγραμμα εκπαίδευσης στη Δικαστική Ψυχολογία & Εγκληματολογία εισάγει αρχικά τους εκπαιδευόμενους στις βασικές ψυχολογικές θεωρίες της βίας, αναλύει την πιθανή συσχέτιση εγκληματικότητας & ψυχοπαθολογίας και στη συνέχεια επικεντρώνεται στη μελέτη διαφόρων τύπων δραστών (π.χ. ανήλικοι δράστες, γυναίκες εγκληματίες, σεξουαλικοί δράστες κτλ.).

Στην πορεία του εκπαιδευτικού μελετάται η συνεισφορά της δικαστικής ψυχολογίας στους αυτόπτες μάρτυρες και στην εκλογή των ενόρκων ενώ τα τελευταία μαθήματα του εκπαιδευτικού εισάγουν τον εκπαιδευόμενο στη διερευνητική ψυχολογία εστιάζοντας στη σκιαγράφηση προφίλ.

210-80.68.212

Θησέως 23 και Διονύσου (πλησίον ΗΣΑΠ), Μαρούσι

Εκπαίδευση στην Ανθρωπιστική-Συνθετική Συμβουλευτική (COSCA)

  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Ο τίτλος σπουδών στην Συνθετική Συμβουλευτική παρέχει εκπαίδευση σε βάθος σε όσους επιθυμούν να επιδοθούν σε μια σταδιοδρομία στη συμβουλευτική ψυχικής υγείας.

210 3210033

Λεωφόρος Κηφισίας 125-127, Αμπελόκηποι, Αθήνα

Μετεκπαίδευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία)  Αξιολόγηση και Αποκατάσταση

  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για αξιολόγηση και αποκατάσταση στις μαθησιακές δυσκολίες.

2102830100

Λεωφ. Ηρακλείου 353, Ηράκλειο

e-learning: Μαθησιακές Δυσκολίες, Αξιολόγηση και Αποκατάσταση

  • Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ψυχοθεραπείας

Απευθύνεται σε ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς και όλους τους ειδικούς που εμπλέκονται στην υποστήριξη παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

2102830100

Λεωφ. Ηρακλείου 353, Ηράκλειο

Ακριβή Καρίμπα

Ακριβή Καρίμπα

Ψυχολόγος

Νομός:Αττική

Ψυχολόγος με ειδίκευση στη Συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης.
Συμβουλευτική ενηλίκων και εφήβων.

6977054264

Αγίου Κηρύκου 43, Αθήνα

Γιώργος Γιαννούσης

Γιώργος Γιαννούσης

Ψυχοθεραπευτής

Νομός:Λάρισα

Ψυχοθεραπευτής, Οικογενειακός θεραπευτής, Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Κέντρο Στήριξης για το Παιδί και την Οικογένεια - ΝΗΜΑ.

2410.533737

Παπακυριαζή 66, Λάρισα

Ελένη Κρητικού & Συνεργάτες

Νομός:Αττική

Κέντρο Συμβουλευτικής, Ψυχοθεραπείας, Κλινικής Ύπνωσης, Λογοθεραπείας.

211.7709008

Μαιάνδρου 81Γ, Νέα Φιλαδέλφεια

Κλινική Εκπαίδευση στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Ενηλίκων

  • Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Το πρόγραμμα "Κλινική Εκπαίδευση στην Ψυχαναλυτική Ψυχοθεραπεία Παιδιών & Ενηλίκων" του ΔΙΚΕΨΥ, ξεκινάει τον Οκτώβριος 2019, ενώ η διαδικασία των συνεντεύξεων θα ξεκινήσει από 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί έως και το Σεπτέμβριο του 2019. 

Το πρόγραμμα διαρκεί 4 έτη και για τη συμμετοχή 3 εκπαιδευομένων πραγματοποιείται έκπτωση 20%.

2102830100

Σοφ. Βενιζέλου 16 & Ρόδων, Ηράκλειο Αττικής, Αθήνα

Πέτρος Κεχαγιάς

Ψυχοθεραπευτής

Ψυχολόγος, Τμήμα Ψυχολογίας, Α.Π.Θ., MSc Γνωστικής Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας, Α.Π.Θ., υπ. Διδάκτωρ Νευροεπιστημών Α.Π.Θ. Θεραπεία Εστιασμένη στις Λύσεις και Συστημική Θεραπεία (αναγνωρισμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης από European Family Therapy Association)

6973424100

Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 69, Θεσσαλονίκη

Ματθαίος Ζαζάνης

Ψυχοθεραπευτής
Νομός:Αττική

Ψυχοθεραπευτής, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, εξαρτήσεων διπλής διάγνωσης. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής εκπαιδευτών ενηλίκων. Σεμινάρια, εποπτεία. Συνθετικός - Προσωποκεντρικής κατεύθυνσης.

Eπιβεβαιώθηκε από το Psychology

Ματθαίος Ζαζάνης : έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στον επαγγελματικό κατάλογο ειδικών παρέχονται από τους ίδιους τους ειδικούς, κατά την εγγραφή τους στο σύστημα. Όταν βλέπετε την ένδειξη «έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology”, σημαίνει ότι το Psychology έχει ελέγξει, με email, τηλεφωνικά ή/και με λήψη των σχετικών εγγράφων, τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ότι ο ειδικός είναι υπαρκτό πρόσωπο.
  • Ότι τα πτυχία οι τίτλοι και οι εξειδικεύσεις που αναφέρει είναι αληθινά.
  • Ότι οι πληροφορίες που αναφέρει ισχύουν.
Το Psychology.gr πραγματοποιεί την επαλήθευση κατά τη χρονική περίοδο εγγραφής του ειδικού στον επαγγελματικό κατάλογο, αλλά και σε οποιοδήποτε update των στοιχείων όσο η καταχώρηση είναι ενεργή.

Εάν ωστόσο διαπιστώσετε ότι κάποιο από τα στοιχεία της καταχώρησης του ειδικού δεν είναι απόλυτα ακριβές, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Email: info@psychology.gr

Η χρήση του καταλόγου και η επικοινωνία με τους ειδικούς, αποδέχεστε ότι γίνεται με πλήρη-δική σας ευθύνη. Το Psychology.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμία περίπτωση ότι έχει ευθύνη για όποια απόφαση ή ενέργεια προκύψει από εσάς, από πληροφορίες που βρήκατε στον επαγγελματικό κατάλογο.

Ο επαγγελματικός κατάλογος δεν αποτελεί ένα εργαλείο ή έναν φορέα που μπορεί να πιστοποιήσει τις ικανότητες και τα προσόντα του ειδικού.

Δεν αποτελεί επίσης έναν επίσημο φορέα πιστοποίησης στοιχείων, τίτλος και πτυχίων. Ο σκοπός της επιβεβαίωσης των στοιχείων του ειδικού από το Psychology γίνεται με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια επιπλέον σχετικά και όχι απόλυτα αξιόπιστη πληροφορία σε όποιον αναζητά ειδικό ψυχικής υγείας. Δεν εγγυάται ωστόσο ότι πάντοτε, όλες οι πληροφορίες είναι ακριβείς ή πλήρεις.

2130 280026

Τεώ 118, Γαλάτσι

Ειρήνη Καραβασίλη

Ειρήνη Καραβασίλη

Ψυχοθεραπευτής

Η Ειρήνη Καραβασίλη είναι ψυχολόγος-συστημική ψυχοθεραπεύτρια, στεγάζεται στο Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεωρίας Θεσσαλονίκης (Κε.Σ.Με.Θ.Θ.) και συνεργάζεται με θεραπευτικά κέντρα στην Θεσσαλονίκη.

6970407456

Βούλγαρη 73, Θεσσαλονίκη

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :