Ο νέος νόμος Ειδικής Αγωγής που υπέβαλε προς ψήφιση το υπουργείο Παιδείας, καταπατά θεμελιώδη Ανθρώπινα Δικαιώματα και εισάγει για πρώτη φορά τη νομιμοποίηση του βασανισμού ανάπηρων παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος στη Δημόσια Εκπαίδευση, προκειμένου να εξαναγκαστούν σε εγκατάλειψη και αποκλεισμό από τη Δημόσια Εκπαίδευση. 

 

 

Επί πλέον, για τον ίδιο λόγο, υποβαθμίζει  δραματικά την Εκπαίδευση των παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος: Από τις χίλιες (1.000) περίπου ώρες Εκπαίδευσης που απολαμβάνει κάθε παιδί σε μία Σχολική χρονιά, η πραγματική Εκπαίδευση των παιδιών με Αυτισμό, μειώνεται στις... σαράντα (40!!!!), 

Φαντάζεστε ένα παιδί, εάν από τις 1.000 ώρες Εκπαίδευσης που απολαμβάνουν όλα τα άλλα παιδιά, του επιτρεπόταν να παρακολουθήσει μόνο τις 40, ενώ ταυτόχρονα κατά την φοίτησή του υποβαλλόταν σε καθεστώς διαρκούς κακοποίησης ;

Θα το δεχόσασταν αυτό για το δικό σας παιδί;   

Θα το δεχτείτε για τα παιδιά των άλλων;

Οι διακόσιες χιλιάδες (200.000) οικογένειες παιδιών του Αυτιστικού Φάσματος, εν όψει αυτής της συγκεκριμένης πρότασης νόμου, ανησυχούμε έντονα για τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματά μας και θα προσφύγουμε στη διεθνή Δικαιοσύνη, ζητώντας την καταδίκη τους ως εγκλήματα κατά των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και την επιβολή των ανάλογων ηθικών και οικονομικών κυρώσεων και αποζημιώσεων.  

Επί πλέον, από την επομένη, μέχρι και την ημέρα των εκλογών (και όχι μόνο), θα μπούμε σε μόνιμη διαδικασία ενημέρωσης των πολιτών, σε κάθε εκλογική περιφέρεια κάθε βουλευτού : 

Για το τι στάση κράτησαν οι βουλευτές που έχουν εκλέξει στην περιφέρειά τους και αυτοί που ζητούν την ψήφο τους στις εκλογές.

Για το ποιοί αδιαφόρησαν και συναίνεσαν στα μαζικά εγκλήματα εναντίον των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, προκειμένου να χρηματοδοτείται η διαφθορά.

Για το ποιοι ψήφισαν υπέρ των "απάνθρωπων και εξευτελιστικών μεταχειρίσεων" αθώων ανάπηρων παιδιών.

Για το ποιοί ψήφισαν υπέρ του επιστημονικά μελετημένου βασανισμού αθώων ανάπηρων παιδιών. 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Ε.Ο.Δ.Α.Φ εξήγησε, ανέλυσε και απέδειξε, εκπροσωπώντας τη μεγαλύτερη αριθμητικά κατηγορία παιδιών Ειδικής Εκπαίδευσης, στους βουλευτές προκειμένου να έχουν πλήρη επίγνωση της βαρύτητας και των επιπτώσεων της ψήφου τους στην Ελληνική κοινωνία και στα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα στη χώρα μας.  

Επειδή η στάση της Πολιτείας προς τα ανάπηρα παιδιά της και τα ευπαθή κοινωνικά στρώματα, είναι ο ασφαλέστερος δείκτης των προθέσεών της για τα Ανθρώπινα και Συνταγματικά Δικαιώματα ΟΛΩΝ μας....

Για το ΔΣ της ΕΟΔΑΦ - ο πρόεδρος Γιάννης Σταυρόπουλος.  

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares