Έναρξη Εγγραφών 2016-2017
Τριετές πρόγραμμα εισαγωγής στην θεωρία, πρακτική και τεχνική της ψυχαναλυτικής πράξεως.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ*: Μετά το πέρας της τριετούς εκπαιδευτικής εμπειρίας οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα συνέχισης της κατάρτισής τους στη ψυχανάλυση επιλέγοντας να συμμετέχουν επί ένα τέταρτο έτος και πλέον σε ομάδα εποπτείας (δίωρες συναντήσεις επί εβδομαδιαίας βάσεως).

Το πρόγραμμα απευθύνεται πρωτίστως σε ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, σε φοιτητές κρατικών ΑΕΙ/ΤΕΙ, επίσης σε εκπαιδευτικούς, σε παιδαγωγούς, σε επιστήμονες των ανθρωπιστικών και των κοινωνικών επιστημών και γενικότερα των επαγγελμάτων της υγείας.

Παρέχει διαγνωστικές δεξιότητες, τεχνικές ψυχοθεραπευτικής παρέμβασης και εποπτεία στους εργαζόμενους, ενώ προετοιμάζει όσους θέλουν να συνεχίσουν τις πανεπιστημιακές σπουδές τους σε Προγράμματα Ψυχαναλυτικών Μεταπτυχιακών Σπουδών της ημεδαπής και της αλλοδαπής.

Περιλαμβάνει τετράωρες εισηγήσεις, ημερίδες και τριήμερα σεμινάρια θεωρητικά, κλινικά και βιωματικά από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο εκάστου έτους.

Εισηγητές: Σάββας Μπακιρτζόγλου, Ψυχολόγος-Ψυχαναλυτής και εξωτερικοί συνεργάτες.
 
Επιλογή υποψηφίων: Το κάθε αίτημα ενδιαφέροντος εκδηλώνεται ηλεκτρονικά - συμπλήρωση του σχετικού εντύπου («αίτηση συμμετοχής») - και ακολουθείται από μια συνέντευξη του υποψηφίου με τον κ. Μπακιρτζόγλου Σάββα στα γραφεία του Προγράμματος στην Αθήνα (οδ. Ιοφώντος 16, πλατεία San Diego, περιοχή Caravel, métro Ευαγγελισμός).
 
Κατά τη συνέντευξη ο υποψήφιος καλείται να φέρει μαζί του και να καταθέσει:
  • αποδεικτικό φοιτήσεως ή πτυχίο σπουδών
  • βιογραφικό σημείωμα
Διάρκεια υποβολής αιτήσεων: Από 15/6/2016 έως ότου εξαντληθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις.

Πληροφορίες επικοινωνίας
Σάββας Μπακιρτζόγλου, Ψυχολόγος - Ψυχαναλυτής
Αθήνα, Ιοφώντος 16, Πλατεία San Diego, πλησίον Caravel, métro Ευαγγελισμός
Τηλ.: 210 8958269 – Fax: 210 8995436 Κιν.: 6977 651489
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares