Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Κέντρου στην οδό Πλατεία Δημοκρατίας 1 & Λαγκαδά, Μέγαρο Εγνατία - 3ος όροφος – Θεσσαλονίκη.

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης Ι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π – Υπουργείο Παιδείας, διανύοντας την πενταετή επιτυχημένη παροχή υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Θεσσαλονίκη, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να μετεκπαιδευτούν και να εξειδικευτούν σε τομείς της Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας & της Ψυχοθεραπείας στην ανοιχτή ημέρα παρουσίασης & ενημέρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν στην Θεσσαλονίκη από Νοέμβριο 2017.

Οι σπουδές στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής έχουν εντατική μορφή και ευέλικτο ωράριο για επαγγελματίες, ενώ παρέχονται ειδικές τιμές σε φοιτητές ή κατόχους κάρτας ανεργίας.

Η Διεύθυνση και το καθηγητικό προσωπικό θα είναι διαθέσιμοι για κάθε ενδιαφερόμενο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρες 10.00 π.μ. με 7.00 μμ. για μια ατομική ενημέρωση των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης & εξειδίκευσης της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, Συστημικής Συμβουλευτικής, Κλινικής Ύπνωσης με εξειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί τηλεφωνικά να δηλώσει συμμετοχή στην ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης καλώντας στο 2310 539989 ή να επισκεφτεί την σελίδα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής.

Γίνονται δεκτοί και ενδιαφερόμενοι άνευ ραντεβού.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares