Γιατί να περιμένεις το Σεπτέμβρη προκειμένου να αποκτήσεις αξιόπιστο & αναγνωρισμένο πτυχίο στην Ψυχολογία, Συμβουλευτική ή Ψυχοθεραπεία;

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018 ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 35%

Ξεκίνα τις σπουδές σου ΑΜΕΣΑ στο Mediterranean College, με την έναρξη των νέων τμημάτων Φεβρουαρίου με ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 35%, σε Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το 1ο Ιδιωτικό Αγγλόφωνο Κολλέγιο στην Ελλάδα. Απόκτησε ισχυρό και αναγνωρισμένο πτυχίο στις ειδικότητες της Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής ή Συνθετικής Ψυχοθεραπείας από τη Σχολή Ψυχολογίας του Mediterranean College, η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη εμπειρία στην Ελλάδα (από το 1977) στην παροχή αυτόνομων πανεπιστημιακών προγραμμάτων Ψυχολογίας.

Με αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών Ψυχολογίας και Συμβουλευτικής – Ψυχοθεραπείας, σε συνεργασία με το TOP50 Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby, με ένα δίκτυο 85 συνεργαζόμενων φορέων, ΜΚΟ και κέντρων (για την εποπτευόμενη πρακτική άσκηση των φοιτητών) και με διδασκαλία κυρίως βιωματικού χαρακτήρα (παιχνίδια ρόλων, συμμετοχή σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης), η Σχολή Ψυχολογίας του 1ου Ιδιωτικού Κολεγίου στην Ελλάδα, δικαίως βρίσκεται στην πρώτη επιλογή των ενδιαφερομένων:

Σπουδές με πλεονεκτήματα:

• Προγράμματα που πληρούν τις προϋποθέσεις των επαγγελματικών συλλόγων της Βρετανίας (BPS, BACP, BABCP), αναγνωρισμένα στην Ελλάδα ως επαγγελματικά ισοδύναμα των Δημοσίων Πανεπιστημίων.
  • Τα προγράμματα Συμβουλευτικής πληρούν τις προδιαγραφές άσκησης του επαγγέλματος του Συμβούλου και εγγραφής μέλους στην Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής.
  • Δομημένο πλαίσιο επαγγελματικής ανάπτυξης φοιτητών: πλάνο προσωπικής ανάπτυξης, κλινική πρακτική με εποπτεία, δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια, ευκαιρίες εθελοντισμού, συμβουλευτική καριέρας.
  • Διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών & επιδοτήσεων.
  • Ολοκληρωμένες υπηρεσίες υποστήριξης φοιτητών: προσωπικός σύμβουλος – καθηγητής, κέντρο μαθησιακής στήριξης, συμβουλευτικό κέντρο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Mediterranean College Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600 Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, τηλ.: 2310 287779 www.medcollege.edu.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.