φοιτητικό συνέδριο, ψυχολογίας

To Mediterranean College διοργανώνει την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 το 6ο Φοιτητικό Συνέδριο Ψυχολογίας Παιδαγωγικής, Διοικητικής Τεχνολογίας, στα πλαίσια του Student Excellence Conference 2018 .

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη του 6ου Φοιτητικού Συνεδρίου Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Διοικητικής & Τεχνολογίας που διοργανώνει το Mediterranean College. Ένα κορυφαίο Συνέδριο - στα πρότυπα διεθνών ακαδημαϊκών συνεδρίων - για φοιτητές/τριες προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, ιδιωτικών και δημόσιων πανεπιστημίων.

To 6ο Φοιτητικό Συνέδριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικής, Διοικητικής & Τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 στις εγκαταστάσεις του Mediterranean College στην Αθήνα (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8) και στη Θεσσαλονίκη (Εγνατία 2-4).

Στόχος του είναι η παρουσίαση και συζήτηση σύγχρονων θεμάτων στα πλέον καίρια επιστημονικά πεδία γνώσεων των Τεχνολογικών, Ανθρωπιστικών και Διοικητικών Επιστημών.

Αν θέλεις :

• Να συμμετέχεις σε ένα κορυφαίο φοιτητικό συνέδριο για φοιτητές και αποφοίτους.
  • Να παρακολουθήσεις εισηγήσεις σε επίκαιρα ζητήματα της Επιστήμης σου.
  • Να δικτυωθείς με κορυφαία στελέχη της αγοράς εργασίας.

Θα διεξαχθούν παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν: α) Δύο (2) Διαγωνισμοί της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College, β) Διαγωνισμός Ανάπτυξης Παιχνιδιού, γ) Διαγωνισμός Μαθηματικών, δ) Διαγωνισμός επιχειρηματικής ιδέας Dragon’s Den της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College στην Αθήνα, ε) Συμπόσιο Business Ethics της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College στη Θεσσαλονίκη.

Η παρακολούθηση είναι ανοιχτή σε όλους/ες χωρίς κόστος και προϋποθέτει δήλωση συμμετοχής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Πληροφορίες - Τηλεφωνικές συμμετοχές: Mediteranean College

Τόπος διεξαγωγής: Αθήνα: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Τηλ: 210 8899600 Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, Τηλ: 2310 287779

Ωρες διεξαγωγής: Αθήνα: 10.30-17.30 και Θεσσαλονίκη:14.00-19.00

Είσοδος ελεύθερη