παρουσίαση δράσεων

 

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και πριν ξεκινήσει η καινούρια ακαδημαϊκή χρονιά, το Κέντρο Τέχνης και Ψυχοθεραπείας σας προσκαλεί την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 στην έδρα του στο Νέο Ψυχικό σε ένα δωρεάν ενημερωτικό 3 ωρο (17:00 - 20:00), για να ανακαλύψετε τα εκπαιδευτικά προγράμματα Εικαστικής Ψυχοθεραπείας, τα ετήσια σεμινάρια και τα βιωματικά εργαστήρια που θα προσφέρει καθ’ολη τη διάρκεια της χρονιάς 2018-19, τις δράσεις του καθώς και την ιστορική του πορεία. 

 

 

Στο χώρο, θα βρίσκονται οι εισηγητές και εισηγήτριες των μαθημάτων, για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας και να σας κατευθύνουν στην επιλογή εξατομικευμένου προγράμματος σπουδών, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο επικοινωνίας και το email σας με την ένδειξη OPEN DAY.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00-20:00

Τόπος διεξαγωγής: Καλομενοπoύλου 9, Νέο Ψυχικό, τκ 15451

Σχετικά άρθρα
Αυτοέλεγχος

Ο αυτοέλεγχος είναι μία από τις εντυπωσιακότερες λειτουργίες της ανθρώπινης ύπαρξης, καθώς αποτελεί...

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares