Ημερίδα Ενημέρωσης, ΔΙΚΕΨΥ

Το ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ενημέρωσης Δράσεων όπου θα σας παρουσιάσουμε τους βασικούς άξονες λειτουργίας του κέντρου μας, με έμφαση στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα που είναι διαθέσιμα στο χώρο μας.

 

 

Θα είναι τιμή μας να σας υποδεχτούμε, να σας γνωρίσουμε και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.

Η Ημερίδα Ενημέρωσης Δράσεων θα λάβει χώρα το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου από τις 5 μ.μ έως τις 8 μ.μ στο σεμιναριακό χώρο του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ (Λεωφόρος Ηρακλείου 353, 4ος όροφος, Νέο Ηράκλειο Αττικής).

Ημερίδα Ενημέρωσης Δράσεων

Το κλινικό έργο του ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ βασίζεται εδώ και χρόνια σε δύο άξονες: την προαγωγή ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων καθώς και την εκπαίδευση, προετοιμασία και κατάρτιση νέων επαγγελματιών στον τομέα της ψυχικής υγείας.

Ο στόχος μας ως Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 (Κε.Δι.Βι.Μ. 1) από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π)  (Αρ. Άδειας: 2101592) και Πιστοποιημένο Κέντρο από την Βρετανική Ένωση Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (British Association for Counseling and Psychotherapy – BACP, Organisational Membership Number: 275339) είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών δυνατοτήτων σε νέους ενδιαφερόμενους, μέσα από ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα μαθημάτων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και workshops.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares