ομάδα γονέων

Η ομάδα «Υπερήφανοι Γονείς» αποτελείται από γονείς που έχουν ΛΟΑΤ+ παιδιά και ξεκίνησε την λειτουργία της πριν περίπου δυο χρόνια στην Αθήνα, με την πολύτιμη συμβολή της ψυχολόγου Εύας Σπίνου που μέχρι και σήμερα είναι η συντονίστρια των ομάδων της Αθήνας. 

Υπερήφανοι γονείς στη Θεσσαλονίκη, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Καθώς η ομάδα δραστηριοποιείται ενεργά στα πλαίσια της πρωτεύουσας και αριθμεί καθημερινά όλο και περισσότερα μέλη και μετά από αιτήματα γονέων στη βόρεια Ελλάδα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της ομάδας «Υπερήφανοι Γονείς Θεσσαλονίκης» με εναρκτήρια ημερομηνία την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Σκοπός της ομάδας

Βασικός σκοπός της ομάδας είναι να δημιουργηθεί ένα ασφαλές πλαίσιο υποστήριξης των γονέων σε θέματα που αφορούν τις ταυτότητες φύλου και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τα οποία δυστυχώς μέχρι και σήμερα αποτελούν θέματα ταμπού.

Στόχος της ομάδας είναι η ενδυνάμωση, η κοινωνικοποίηση και η πληροφόρηση των γονέων, έτσι ώστε να σταματήσουμε την ανακύκλωση αρνητικών στερεοτύπων και προκαταλήψεων γύρω από τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου. 
                
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να έρθουν σε ένα πλαίσιο ασφάλειας και αποδοχής, να ακουστούν, να μοιραστούν και να μάθουν, να δουν ότι δεν είναι μόνοι τους και με τη σειρά τους να βοηθήσουν άλλους γονείς.

Δωρεάν συμμετοχή

Η συμμετοχή των γονέων στην ομάδα είναι δωρεάν. Η πρώτη συνάντηση της ομάδας θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια και συντονίστρια της ομάδας Ιωάννα Κουλαξίζη στα τηλέφωνα 2310 248402/ 6943203788, μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συγγραφή Άρθρου

Ιωάννα Κουλαξίζη - Ψυχολόγος

Ιωάννα Κουλαξίζη: έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology

Οι πληροφορίες που αναφέρονται στον επαγγελματικό κατάλογο ειδικών παρέχονται από τους ίδιους τους ειδικούς, κατά την εγγραφή τους στο σύστημα. Όταν βλέπετε την ένδειξη «έχει επιβεβαιωθεί από το Psychology”, σημαίνει ότι το Psychology έχει ελέγξει, με email, τηλεφωνικά ή/και με λήψη των σχετικών εγγράφων, τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ότι ο ειδικός είναι υπαρκτό πρόσωπο.
  • Ότι τα πτυχία οι τίτλοι και οι εξειδικεύσεις που αναφέρει είναι αληθινά.
  • Ότι οι πληροφορίες που αναφέρει ισχύουν.

Ψυχολόγος ΑΠΘ - Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια University of Derby, Εκπαιδευθείσα σε θέματα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητες Φύλου καθώς και στη Διαχείρηση Ψυχικού Συναισθηματικού Τραύματος- Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares