Διαστάσεις Ψυχοθεραπείας

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις καί συζητήσεις Στρογγυλής Τραπέζης με συγκεκριμένο άξονα συζήτησης βάσει των κατωτέρω θεματικών ενοτήτων (π.χ. οι ρόλοι των ψυχοθεραπευτών στα σύγχρονα κοινωνικά και πολιτικά πλαίσια, η πρόληψη, οι σοβαρές διαγνωστικές κατηγορίες κλ.π.), καθώς επίσης και Βιωματικά Εργαστήρια όπου θα αναδειχθούν η φιλοσοφία και ο τρόπος εφαρμογής των διαφόρων προσεγγίσεων.

Θεματικές Ενότητες:

1. Οι νέοι ρόλοι του Ψυχοθεραπευτή απέναντι στα σύγχρονα κοινωνικά και πολιτικά φαινόμενα: κοινωνική, οικονομική, προσφυγική κρίση.

2. Κοινωνικές και Πολιτικές Επιδράσεις στην κλινική πρακτική της Ψυχοθεραπείας: Πλαίσια Εργασίας, Παρέμβαση σε Κρίση, ο Ρόλος της Κοινωνίας, της Οικογένειας, του Σχολείου και των ΜΜΕ.

3. Ψυχοθεραπεία και Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση. Δομές ψυχικής υγείας. Ο Ψυχιατρικός Κοινοτισμός.

4. Ψυχοθεραπεία και Υγεία: Πρόληψη, Πρώϊμες Παρεμβάσεις σε Υγιείς Πληθυσμούς (γονείς, μαθητές, έφηβοι, επίτοκοι, ηλικιωμένοι).

5. Γιατί η Ψυχοθεραπεία είναι αναγκαία στις σοβαρές διαγνωστικές κατηγορίες;

Τόπος διεξαγωγής: Τσόχα 30, 115 21 Ἀθήνα

Ημέρα διεξαγωγής: Δευτέρα & Τετάρτη 5.00-800 μ.μ. Τηλ: 210 6460833

Το κόστος συμμετοχής ειναι 50 ευρώ για τους επαγγελματίες καί 30 ευρώ για τους εκπαιδευόμενους-φοιτητές

Επίσης, τονίζουμε ότι λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στο χώρο διεξαγωγής της Ημερίδας (Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ»), θα τηρηθεί αυστηρά συγκεκριμένη αναλογία επαγγελματιών-εκπαιδευομένων καθώς επίσης και σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία η διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία τής ΕΕΨΕ είτε τηλεφωνικώς (2106460833 Δευτέρα & Τετάρτη 5.00-800 μ.μ.) ή στα e-mails της Εταιρείας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Έναρξη 01-12-2018 5:00 μμ

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ