Το Universal Training, σε συνεργασία με την Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr, προσφέρει 1 πλήρη Υποτροφία Σπουδών σε έναν τυχερό ενώ παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα επιπλέον πρόγραμμα παρακολούθησης. Μάθετε πως μπορείτε να συμμετέχετε στην κλήρωση.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Universal Training

Το Universal Training αποτελεί Κέντρο δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 με αντικείμενο την μετεκπαίδευση και την εξειδίκευση επαγγελματιών μέσα από Προγράμματα ακαδημαϊκής μετεκπαίδευσης σε ποικίλους τομείς. Τα Προγράμματα του Universal Training δίνουν τη δυνατότητα κατοχύρωσης διεθνούς τίτλου σπουδών από συνεργαζόμενους φορείς.

Βασική ακαδημαϊκή κατεύθυνση αποτελεί ο τομέας Ανθρωπιστικών Μετεκπαιδεύσεων που μέσα από μία σειρά καινοτόμων Προγραμμάτων στα ευρύτερα πεδία της Ψυχολογίας, της Συμβουλευτικής και της Ειδικής Εκπαίδευσης, έχει εξειδικεύσει πληθώρα επαγγελματιών και πτυχιούχων που έχουν διευρύνει το επαγγελματικό και γνωστικό τους πλαίσιο.

Διεκδικήστε μια πλήρη υποτροφία Σπουδών

Τώρα, το Universal Training με στόχο την ενίσχυση της έννοιας της εξειδίκευσης και της μετεκπαίδευσης, προσφέρει σε συνεργασία με την Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr τη δυνατότητα στους επισκέπτες και αναγνώστες του να διεκδικήσουν μια υποτροφία σπουδών σε ένα από τα μετεκπαιδευτικά του Προγράμματα που ο ίδιος ο υποψήφιος επιλέγει. Ακoλουθήστε τα σχετικά link και συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία.

Με τρία απλά βήματα μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση για διεκδικήσετε μια πλήρη υποτροφία.

  1. Δείτε όλα τα προγράμματα σπουδών
  2. Επιλέξτε αυτό που προτιμάτε
  3. Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στη σελίδα μας.

Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την Υποτροφία στην Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr