Το Athens Synthesis Center διοργανώνει τρεις ομιλίες ψυχολογίας με ελεύθερη είσοδο μέσω της πλατφόρμας zoom.

Εισαγωγή στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία

Ομιλία με την Σοφία Γιουρούκου την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18.00.

Link σύνδεσης στην πλαρφόρμα: us02web.zoom.us

Meeting ID: 883 9737 5832 | Password: 596023

Ενημερωθείτε λεπτομερώς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Athens Synthesis Center: Εκπαίδευση στη Συνθετική - Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία

Εισαγωγή στη Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία

Ομιλία με τη Γιάννα Αναγνώστου Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18.00

Link σύνδεσης στην πλαρφόρμα: us02web.zoom.us

Meeting ID: 883 9737 5832 | Password: 596023

Ενημερωθείτε λεπτομερώς για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Athens Synthesis Center: Εκπαίδευση στην Ανθρωπιστική-Συνθετική Συμβουλευτική (COSCA)

Εισαγωγή στην Ψυχοσύνθεση

Ομιλία με τον Πάνο Ασημάκη Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18.00

Link σύνδεσης στην πλαρφόρμα: us02web.zoom.us

Meeting ID: 883 9737 5832 | Password: 596023

Συντονιστής είναι ο Πάνος Ασημάκης, Ph.D., ECP., PLC., τακτικό μέλος της Association for the Advancement of Psychosynthesis (AAP), και του Creativity Coaching Association, εκδότης βιβλίων σχετικών με την ψυχοσύνθεση και τις εφαρμογές της και στο ψυχοσυνθετικό coaching.

Αποκτήστε το βιβλίο Βραχεία θεραπεία με ζευγάρια από το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο ψυχολογίας της Πύλης μας. 

Εκπαιδευόμενοι και επαγγελματίες ψυχοθεραπευτές και σύμβουλοι ψυχικής υγείας θα βρουν σε αυτό το βιβλίο μια νέα, προσιτή και δυναμική προσέγγιση στη βραχεία θεραπεία με ζευγάρια.

Πολλές προβληματικές συμπεριφορές στις σχέσεις μπορούν να θεωρηθούν προσπάθειες για εύρεση λύσης στον πόνο και τη θλίψη. Αυτός ο οδηγός θεραπείας βασίζεται στη σημαντική κλινική πείρα των συγγραφέων και στη συνθετική τους προσέγγιση που συνενώνει ιδέες από την ανθρωπιστική, αναλυτική και γνωστική-συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.

Η προσέγγιση των συγγραφέων βασίζεται σε μια αναπτυξιακή προοπτική που σχετίζεται με το ιστορικό των συντρόφων μέχρι την παρούσα τους κατάσταση. Η μέθοδος βοηθάει τα ζευγάρια να βελτιστοποιήσουν τις καλύτερες πλευρές της σχέσης τους, αντί να παραμένουν "κολλημένα" σε επαναλαμβανόμενες, μη παραγωγικές διαδικασίες.

Αυτό το βιβλίο συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη και περιέχει αρκετά επεξηγηματικά κλινικά παραδείγματα, καθώς και ένα πραγματικό ιστορικό ζευγαριού που περιγράφει συνοπτικά τη θεραπευτική διαδικασία από την αρχή ως το τέλος.

Λίγα λόγια για το Athens Synthesis Center

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 Athens Synthesis προσφέρει σε βάθος εκπαίδευση στη συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία βασισμένη στην ανθρωπιστική και συνθετική παράδοση.

  • Μεταλυκειακή εκπαίδευση στη συνθετική συμβουλευτική

Μεταλυκειακή εκπαίδευση στη συνθετική συμβουλευτική επικυρωμένη από τον επαγγελματικό σύλλογο της Σκωτίας Counselling and Psychotherapy in Scotland (COSCA) εναρμονισμένη με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.

  • Μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη συνθετική ψυχοθεραπεία

Επικυρωμένη από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συνθετικής Ψυχοθεραπείας, την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ψυχοθεραπείας, η οποία απονέμει το European Certificate of Psychotherapy ενώ εμφανίζεστε στο μητρώο της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος.

  • Ψυχική αυτο-θεραπεία του ανθρώπου

Εκπαίδευση η οποία αντανακλά την πεποίθηση ότι η ατομική ανάπτυξη και θεραπεία περιλαμβάνει τη σύνθεση του σώματος, συναισθήματος, νου, ψυχής και πνεύματος.Ιδιαίτερη έμφαση στην ικανότητα του κάθε ατόμου για αυτο-θεραπεία ως υπεύθυνο άτομο με ευθύνη για τον εαυτό του.