Εντατικό σεμινάριο για την αυτοπεποίθηση με Ondeman video και ασκήσεις αυτοβοήθειας, στο PSYVERSITY, τη νέα Πλατφόρμα Εκπαίδευσης και Αυτοβοήθειας, για την ψυχολογία και την ψυχική υγεία. 

Η Ψυχική δουλειά στην αυτοπεποίθηση

Το σεμινάριο «Η Ψυχική δουλειά στην αυτοπεποίθηση» της Δάφνης Καλογεροπούλου αποτελεί μια εντατική μέθοδο η οποία μας βοηθά:

1) Να κατανοήσουμε τις βασικές διαστάσεις της αυτοπεποίθησης.
2) Να δουλέψουμε την έλλειψη αυτοπεποίθησης.
3) Να εξερευνήσουμε τους τρόπους με τους οποίους οι προσωπικές μας ανασφάλειες επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.
4) Να εξερευνήσουμε τη σύνδεση αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.
5) Να δουλέψουμε με πρακτικές εφαρμογές και εξατομικευμένες ασκήσεις την αυτοπεποίθηση.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο «Η ψυχική δουλειά στην αυτοπεποίθηση» απευθύνεται σε όλους – δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα.

Ενημερωθείτε για το ασύγχονο e-learning σεμινάριο «Η ψυχική δουλειά στην αυτοπεποίθηση» που διεξάγεται μέσω της πλατφόρμας Psyversity του Psychology.gr

Επικοινωνία με την εισηγήτρια

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εισηγήτρια του σεμιναρίου, μέσω ειδικού κλειστού φόρουμ το οποίο είναι διαθέσιμο αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν παρακολουθήσει το σεμινάριο.

Λίγα λόγια για την Δάφνη Καλογεροπούλου

Η Δάφνη Καλογεροπούλου είναι απόφοιτος ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος (Deree College) απ’ όπου αποφοίτησε με αριστείο.

Έκανε για ένα χρόνο την πρακτική της στην κλινική ψυχοπαθολογία στο Αιγινίτειο Νοσοκομείο, δούλεψε για δύο χρόνια στο κέντρο προγεννητικού ελέγχου της γυναικολόγου Σοφίας Παπαιωάννου παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε γυναίκες με δυσκολία σύλληψης, ενώ παράλληλα για τρία χρόνια ήταν ψυχολόγος της τηλεοπτικής εκπομπής χ2 με τον Γιάννη Πολίτη στο Action 24.

Τα τελευταία χρόνια έχει το δικό της κανάλι ψυχολογίας, παραδίδει σεμινάρια, συμμετέχει σε τηλεοπτικές εκπομπές ως ψυχολόγος, και έχει εκδόσει πέντε βιβλία, τα τελευταία εκ των οποίων κυκλοφορούν απ΄τις εκδόσεις Κέδρος.