Μέθοδοι έρευνας στην ειδική αγωγή. Θεωρία και εφαρμογές

Συγγραφέας : Αβραμίδης Ηλίας, Καλύβα Ευφροσύνη
Εκδόσεις : Εκδόσεις Παπαζήση
Σελίδες : 403
Έτος έκδοσης : 2006

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει αυτό το κενό προσφέροντας μια προσιτή εισαγωγή στην ερευνητική μεθοδολογία της ειδικής αγωγής και φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό για μελλοντικούς ερευνητές του χώρου. Αρκετά από τα ερευνητικά παραδείγματα που χρησιμοποιούνται αποτελούν μελέτες των συγγραφέων, ενώ πολλές από τις συμβουλές και κατευθύνσεις που παρέχονται για την εφαρμογή των διαφόρων ερευνητικών μεθόδων προέρχονται από προσωπικές τους εμπειρίες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).