Προπτυχιακά Ψυχολογίας Ιδιωτικών Κολλεγίων

BSc in Applied Psychology

BSc in Applied Psychology

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Το πρόγραμμα BSc (Hons) Applied Psychology αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στο χώρο της ψυχολογίας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με τη σύγχρονη έρευνα που αφορά στις κοινωνικές, αναπτυξιακές, γνωστικές και βιολογικές διαστάσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Επίσης, εξερευνούν τις εφαρμογές της ψυχολογίας σε ένα ευρύ φάσμα τομέων – από την κατανόηση της φύσης και των αιτιών των ψυχικών ασθενειών, έως τη διερεύνηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων σε πραγματικές συνθήκες ζωής.

210 8899600

Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα

BSc (Hons) in Psychology

BSc (Hons) in Psychology

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Το προπτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) in Psychology που προσφέρει το Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield CΙΤΥ College δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να μελετήσουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες σε διάφορους τομείς της ψυχολογίας μέσω καινοτόμων μεθόδων διδασκαλίας και πρακτικής εξάσκησης.

2310 224026

Πρ. Κορομηλά 24, Θεσσαλονίκη

Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ψυχολογία

Προπτυχιακό Πρόγραμμα στη Ψυχολογία

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Σπουδάζοντας στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία αποκτάτε βασικές γνώσεις στην ψυχολογία, ως κοινωνική και φυσική επιστήμη, μέσω θεωρητικών μαθημάτων, πρακτικής εξάσκησης και πειραματικής εφαρμογής. Επίσης, αναπτύσσετε ερευνητικές δεξιότητες, κριτική σκέψη και επικοινωνιακές ικανότητες που αποτελούν μέρος των προσόντων του σύγχρονου και άρτια καταρτισμένου επαγγελματία-ψυχολόγου.

210 3680950

Μασσαλίας 22, Αθήνα

BSc (Hons) Psychology Science

BSc (Hons) Psychology Science

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Το Aegean College προσφέρει στην Ελλάδα το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Ψυχολογίας BSc (Hons) Psychology Science. Οι σπουδαστές του προγράμματος αποκτούν τις θεωρητικές βάσεις στην ψυχολογική μελέτη και κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς, ενθαρρύνονται να αναπτύξουν ερευνητικές δραστηριότητες πεδίου και προετοιμάζονται κατάλληλα τόσο για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας όσο και για τη συνέχιση των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

210 3211228

Πανεπιστημίου 17, Αθήνα

BSc (Hons) Psychology

BSc (Hons) Psychology

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος BSc (Hons) Psychology στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο οδηγεί στην απόκτηση τίτλου σπουδών Bachelor of Science από το University of East London.

210 6199891

Σωρού 74, Αθήνα

BSc In Psychology

BSc In Psychology

  • Προπτυχιακό Πρόγραμμα Ψυχολογίας

Το Bachelor Ψυχολογίας είναι το μοναδικό πρόγραμμα στον τομέα του που περιλαμβάνει επίσημα πρακτική άσκηση αντίστοιχη των δημοσίων ΑΕΙ.

2106456564

Φιλικών 56α & Κανάρη, Αθήνα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).