ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2013

Το  Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής ενημερώνει το αναγνωστικό κοινό ότι το Σάββατο 9 Μαρτίου θα ξεκινήσει στην Πόλη του Αιγίου το «Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Εκπαίδευσης στην Κλινική Υπνοθεραπεία – Ψυχοθεραπεία».
Το πρόγραμμα αποτελείται από εντατικά εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία διεξάγονται Σαββατοκύριακα σε προκαθορισμένες ημερομηνίες. Σύνολο δώδεκα Σαββατοκύριακα από Μάρτιο έως Νοέμβριο 2013.

Το ωράριο εκπαίδευσης για το τμήμα Αιγίου είναι Σάββατο 12.00 μμ. - 8.00 μμ και Κυριακή 10.00 πμ. - 7.00 μμ. H εκπαίδευση περιλαμβάνει πλήρη θεωρητική εισήγηση, παρουσίαση και επίδειξη τεχνικών από τους  εισηγητές,  πρακτική - βιωματική εξάσκηση στις εφαρμογές των μεθόδων και τεχνικών με συμμετοχή του εισηγητή και των σπουδαστών, παρουσίαση και ανάλυση κλινικών περιστατικών καθώς και προβολή βίντεο. Για κάθε θεματική ενότητα παρέχονται εκτενείς, αναλυτικές σημειώσεις και προτεινόμενη βιβλιογραφία. Στους αποφοίτους του προγράμματος απονέμεται το Δίπλωμα στην Κλινική Υπνοθεραπεία - Ψυχοθεραπεία του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας &  Συμβουλευτικής (αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο από το GHSC), καθώς και το βρετανικό δίπλωμα General Qualification in Hypnotherapy Practice του GHSC. 

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο σε επαγγελματικό επίπεδο (practitioner level) από το General Hypnotherapy Standards Council (GHSC). To GHSC επιδοτείται από το βρετανικό Υπουργείο Υγείας και είναι ο επίσημος επαγγελματικός φορέας στον τομέα της Κλινικής Ύπνωσης στη Βρετανία. Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να γίνουν τακτικά μέλη του GHSC και να συμπεριληφθούν στο Επαγγελματικό Μητρώο Κλινικών Υπνοθεραπευτών (General Hypnotherapy Register).

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν επίσης τη δυνατότητα να λάβουν πιστοποίηση και να περιληφθούν στο Επαγγελματικό Μητρώο του Complementary & Natural Health care Council (CNHC).

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής σεβόμενο την οικονομική κρίση αλλά και τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών προσφέρει στους συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Κλινικής Υπνοθεραπείας τμήμα Αιγίου ειδικό μειωμένο κόστος συμμετοχής και συμπεριλαμβάνει τα έξοδα διαμονής στην πόλη του Αιγίου για τα 12 εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα. Το τελικό κόστος ανέρχεται στα 1500 ευρώ και αποπληρώνεται σε δέκα μηνιαίες δόσεις.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί για το Πρόγραμμα και για το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής τηλεφωνικά στο 210 8219210 ή μέσω της ιστοσελίδας

 
Σοφοκλέους 64 Καλλιθέα
Τηλέφωνο: 210 8219210
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :
0
Shares