Results 76 to 90 of 142
Thread: Αρκετά πια!!!
-
22-04-2016, 18:04 #76
-
22-04-2016, 18:12 #77
-
22-04-2016, 18:15 #78
Άρα και οι 2 είναι το ίδιο γιατί να μην ανοίξουμε τότε ένα θέμα με το να επιθυμούμε την διαγραφή του Κύκνου; Λέω εγώ τώρα....γιατί εμένα πραγματικά με ενόχλησε η αντίδραση του Κύκνου... την βρίσκω κατά τα δικά μου τα δεδομένα πραγματικά πολύ παράλογη....και για την διαχείριση ίσως να είναι πολύ άσχημη και ίσως να κλειδώσει και το θέμα στο μέλλον γιατί δεν είναι ωραίο να ανοίγουμε έναν θέμα και να " θάβουμε "ένα μέλος στην προκειμένη περίπτωση τον περαστικό που είναι μάλιστα και ανήλικο μέλος.
-
22-04-2016, 18:20 #79
-
22-04-2016, 18:21 #80
το βαζω σε εισαγωγικα (και οχι αποσιωπητικα), γιατι δεν εννοω πραγματικα αναισθητους ανθρωπους, απλα , οχι υπερευαισθητους, κι επειδη συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου μεσα, που δεν με θεωρω καθολου αναισθητη.
ναι, μου εκανε πολυ κακη εντυπωση. δεν με πληγωσε ομως. το θεωρω κατι που δεν μπορει να γραφεται μεσα στο φορουμ ομως και καταλαβαινω και την κυκνο που ειχε μια εντονη αντιδραση κι ας μην αισθανομαι ετσι, εγω.
το θεμα δεν ειναι αν ειναι "υγιης" η αντιδραση της κυκνου, που ετσι κι αλλιως δεν δηλωνει υγιης!!
ακριβως αυτο δηλωνει. οτι εχει τα θεματα της και θελει ηρεμια, οχι τον εμετο του καθε περαστικου που δεν εχει πως αλλιως να μας προκαλεσει.
την καταλαβαινω.Saga Norén, Länskrim, Malmö ..
-
22-04-2016, 18:27 #81
και συγνωμη ρε παιδια γιατι εχω αρχισει και εκνευριζομαι δηλαδη...
αν ελεγε η καθε κυκνος οτι δεν μπορει να μπαινει ενα μελος και να λεει 'γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν", γιατι της θυμιζεις την μανα της και θελει να χτυπησει το κεφαλι της στον τοιχο, και απαιτουσε να μπαναριστει, θα καταλαβαινα την συζητηση.
κανουμε ολοκληρο ντιμπειτ για το αν δικαιουται ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, να επαναλαμβανει την πλεον κοινη και καταδικαστεα (απο ορους και διαχειριστες) παραβιαση που ειναι οι υβρεις, οι προσβολες, ο λογος μισους και η επιθετικοτητα , ολα μαζι στο ιδιο πακετο κι ενω γινεται κατ επαναληψη με καθε εισοδο και μετα απο πολλες εισοδους του ιδιου προφιλ???
αρα αλλη δουλεια, δεν εχουμε απ το να παπαρολογουμε!!! ειναι πλεον αποδεδειγμενο...
να σας θυμισω την προσφατη ψηφοφορια και αποφαση των διαχειριστων για την λειτουργια του φορουμ?
τετοια παραβιαση δεν θα περνουσε ουτε με την παλιοτερη λειτουργια του φορουμ.
οποτε προς τι τοση συζητηση?Saga Norén, Länskrim, Malmö ..
-
22-04-2016, 18:27 #82
δε νομίζω ότι έθαψε κανείς κάποιον.Προσπαθήσαμε απλά πολλά μέλη να βοηθήσουμε τον Κύκνο να νιώσει καλύτερα επειδή έγαψε κάτι που μας ανησύχησε. Είπαμε πολλοί επίσης το προφανές ότι δεν είναι σωστό να βρίζεις, ο Κύκνος δεν έβρισε και δεν παρενέβη κανέναν κανόνα. Μακάρι να μπορούσαμε να μιλήσουμε και στον περαστικό. Μια κοπέλα προσπάθησε και ένα αγόρι νομίζω και πήραν απαντήσεις βρισιές και προσβολές. Τουλάχιστον ο Κύκνος συζητάει, προσπαθεί να καταλάβει και να λύσει το όποιο θέμα. Ότι λέμε είναι δημόσιο με υπογραφή του ποιος το γράφει και όποιος θέλει,ακόμα και ο ίδιος μπορεί να μιλήσει και να πει την αποψή του. Απο εκεί και πέρα εαν κάποιος βρίσει και τα δύο αυτά μέλη και μιλήσει προσβλητικά για τα ίδια και για άλλα ναι τότε είναι θάψιμο και απεχθές. Το να πεις ότι μία συμπεριφορά δεν συνάδει με τους κανόνες ευημερίας του φόρουμ δεν έιναι θάψιμο
-
22-04-2016, 18:28 #83
Ξέρεις όμως Ρεμ, ο περαστικός είναι ένα παιδί ανήλικο που δεν πρέπει να τον παίρνουμε και να τον κρίνουμε τόσο σοβαρά! Το θεωρώ πολύ υπερβολικό όλο αυτό που γίνεται από τον Κύκνο για ένα παιδί ανήλικο και εμένα με ενοχλεί η στάση του Κύκνου στην προκειμένη περίπτωση.... εάν κάποιος έχει τέτοιο είδος θέματα να κάθεται στο σπίτι να μην ανοίγει ούτε τηλεόραση γιατί και εκεί λένε διάφορα για τους τζιχαδιστές πχ και μπορεί να ταραχθεί , ούτε το λάπτοπ γιατί σίγουρα κάτι θα βρεθεί να τον ταράξει.
-
22-04-2016, 18:29 #84
-
22-04-2016, 18:32 #85
-
22-04-2016, 18:38 #86
δηλαδή κάποιος που έχει ψυχικά θέματα όπως όλοι μας σχεδόν εδώ και βρίσκεται σε πολύ ευαίσθητη φάση και άσχημη να μη μπει εδώ και ένας που δεν μπορεί να τηρήσει τους κανόνες που διάβασε ξεκάρα, να μπει και να μη μας ενοχλει που κάνει ότι κάνει? Τι σχέση έχουν οι τζιχαντιστές και οι ειδήσεις με έναν τύπο ή οποιονδήποτε τύπο που μπαίνει επιτηδευμένα εδω μέσα πολλές κιόλας φορές όπως έγραψαν, οπότε το ότι ενοχλεί το έχει ήδη καταλάβει. Εδώ μπαίνεις να βοηθηθείς,να ηρεμίσεις. Στην τηλεόραση δεν είσαι μέλος κάπου,δε μπήκες να βοηθηθείς αλλά να ενημερωθείς για θέματα από άλλους και οπτικές αλλονών και στην τελική στις ειδήσεις κανένας δε βρίζει,δε προτρέπει σε αυτοκτονία και εύχεται κατάρες ή ακόμα και αν το κάνει απλά γελοιοποιήται. Πολύ θέμα έγινε κάτι απόλυτα λογικό...
-
22-04-2016, 18:55 #87
Η Κύκνος έχει δημιουργήσει και αυτή πρόβλημα και μάλιστα το αρχικό της μήνυμα έχει μισοδιαγραφεί από την διαχείριση άρα και αυτή δεν τηρεί τους όρους του φόρουμ. Αυτό έχω να πω εγώ! Αν είσαι υπερευαίσθητος κάθεσαι στο σπίτι σου και δεν κάνεις τίποτα ούτε καν τις ειδήσεις δεν μπορείς να παρακολουθήσεις όχι να συμμετέχεις σε ένα φόρουμ και να προσπαθείς να δώσεις λύσεις στα προβλήματα των άλλων μάλιστα! Αυτό ήθελα να πω!
-
22-04-2016, 18:56 #88
-
22-04-2016, 19:01 #89
-
22-04-2016, 19:01 #90