Όλη η αλήθεια για την Επίπεδη Γη, που αποτελεί Σκάφος των Εξωγήινων.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Σύντομες ανακοινώσεις ] [ Προστασία ανηλίκων ]
Results 1 to 3 of 3
 1. #1
  Junior Member
  Join Date
  Jan 2020
  Location
  Alexandroupoli
  Posts
  2

  Post Όλη η αλήθεια για την Επίπεδη Γη, που αποτελεί Σκάφος των Εξωγήινων.

  Γενικά στο σύμπαν οι πραγματικοί πλανήτες είναι κυκλικοί. Η Γη δεν είναι όμως πλανήτης, αλλά ένα επίπεδο σκάφος!
  Μετά το λεγόμενο Κατακλυσμό της Ατλαντίδος, δηλαδή πριν κάποιες χιλιάδες χρόνια, είχαν φθάσει στον αληθινό πλανήτη Γη τα σκάφη του Εξωγήινου Αυτοκράτορα Κρόνου/Γιαχβέ. Εκμεταλλεύτηκαν τον πόλεμο Ελλήνων με Δρακονιανών και το χάος που δημιούργησε ο Ελληνοδρακονιανός πόλεμος και έτσι μπόρεσαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους χωρίς αντιστάσεις!

  Έτσι λοιπόν από εκείνο τον πλανήτη με ειδική τεχνολογία νάρκωσαν και απήγαγαν χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και ζώα, ψάρια κι έντομα κάθε κατηγορίας και μετέφεραν κάθε ζωντανό όν σε ένα γιγαντιαίο σκάφος που είναι τόσο μεγάλο που νομίζει κανείς ότι αποτελεί ολόκληρο πλανήτη, αυτή είναι η αληθινή Κιβωτός!

  Αυτό το επίπεδο σκάφος δημιουργήθηκε με ειδική Αιθερική Κρυσταλλο-Νανοτεχνολογία και ονομάστηκε πλανήτης Γη. Γύρο από το σκάφος προβάλλονται τρισδιάστατα ολογράμματα τα οποία δημιουργούν την ψευδαίσθηση της ύπαρξης των πλανητών και των άστρων. Αυτά τα ολογράμματα παράγονται από ειδικές μηχανές που πετάνε γύρο από το σκάφος Γη.

  Τα εικονικά ολογράμματα και το Σκάφος Γη βρίσκονται μέσα σε ένα Γιγαντιαίο Ενεργειακό Κύβο φωτός που αποτελεί ταυτόχρονα και ασπίδα! Αυτή η ασπίδα με σχήμα κύβου, περιτριγυρίζει τον ψεύτικο κόσμο μας, επεκτείνεται σε τεράστια απόσταση και υπάρχει ώστε να αποκρούει κάθε απειλή, δεν αφήνει να εισέλθει μέσα κάποιο ξένο σώμα όπως πχ κομήτες κτλ, επίσης κανείς δε μπορεί να αποδράσει από το Σκάφος Πλανήτης-Φυλακή.

  Επειδή η ενεργειακή ασπίδα αποκλείει κάθε φάσμα φωτός και ενέργειας να περάσει μέσα, μοιάζει από έξω ως ένας μεγάλος Μαύρος Κύβος. Έτσι λοιπόν το σύνολο του κατασκευάσματος του Κρόνου δεν είναι απλά το Σκάφος ΓΗ, αλλά όλος ο Μαύρος Κύβος. Κανείς δεν μπορεί να βγει από την Ασπίδα που έχει σχήμα Κύβου.

  Παρά το γεγονός ότι κατά την απαγωγή χειραγωγήθηκε ο εγκέφαλος των ανθρώπινων όντων, οι άνθρωποι στη συλλογική μνήμη φέρουν πληροφορίες του παλιού κόσμου. Μάλιστα μερικοί μετέφεραν τη γνώση της καταστροφής της Ατλαντίδος, της οποίας τα ερείπια φυσικά δε θα βρούμε ποτέ στον κατασκευασμένο κόσμο μας, αφού υπήρξε στην αληθινή Γη κι όχι εδώ.

  Ο ιεχωβάς Κρόνος είναι ο μέγας αρχιτέκτονας του Σκάφους με Κωδικό όνομα ΕΑ (από εδώ βγαίνει το Earth), ως οντότητα ανήκει στα Εξωγήινα Όντα που μοιάζουν με τους γνωστούς σε όλους Γκρίζους εξωγήινους, και έχει δημιουργήσει όλο αυτό το σχέδιο επειδή θέλησε να ανακαλύψει τα μυστικά της ανθρώπινης ψυχής ώστε να καταφέρει να επιτύχει την πραγματική αθανασία, για αυτόν και για τον πληθυσμό του. Οι Γκρίζοι εξωγήινοι αποστάτησαν από τους Δρακονιανούς που τους ήθελαν για σκλάβους, ήταν στην ουσία γενετικά πειράματα των Δρακονιανών, όμως είναι άψυχα δημιουργήματα και όταν πεθάνει η σάρκα τους δεν έχουν αστρικό σώμα για να συνεχίσει να υπάρχει η συνείδησή τους κι ούτε μπορούν να μετενσαρκωθούν.

  Δεν είναι τυχαία η αρνητική κατάσταση που βιώνει κάθε γήινος καθημερινά. Στο σκάφος ΓΗ ή ΕΑ, πρέπει να επικρατεί βία, πόνος, χαμός, φόβος και θρησκευτική λατρεία, διότι έτσι παράγεται υψηλότερη ποσότητα Ζωτικής Ενέργειας την οποία απομυζούν τα ειδικά μηχανήματα του αυτοκράτορα Κρόνου, τα οποία εφαρμόζουν τον Βαμπιρισμό της Ζωτικής Ενέργειας. Με αυτά τα μηχανήματα φορτίζουν τα δικά τους υλικά σώματα που δεν είχαν αστρικό σώμα και στην ουσία φτιάχνουν Τεχνητά Αστρικά/Αιθερικά Σώματα!

  Για να επιτύχουν την αιώνια ζωή, όταν πεθάνει το υλικό τους σώμα, οι εξωγήινοι το μουμιοποιούν με τη μέθοδο της Κρυσταλλο-Κρυογονικής και το τοποθετούν μέσα σε ειδικές κάψουλες οι οποίες φορτίζονται συνεχώς και για πάντα με την ανθρώπινη Ζωτική Ενέργεια! Ο ανθρώπινος πληθυσμός είναι ένα Κοπάδι λοιπόν που το καλλιεργούν με σκοπό να έχουν πάντα την ενεργειακή τροφή τους! Αυτοί οι Εξωγήινοι ασκούν Ψυχικό Βαμπιρισμό στην ανθρωπότητα, είναι λοιπόν Εξωγήινα Ενεργειακά Βαμπίρ. Είναι Alien Vampires.

  Ο λόγος που επέλεξαν τους ανθρώπους κι όχι άλλο είδος, είναι επειδή οι Γκρίζοι Εξωγήινοι έχουν πολλά κοινά στοιχεία στον Κώδικα DNA τους με τους ανθρώπους. Οι Δρακονιανοί τους έφτιαξαν παίρνοντας δείγμα από το Δρακονιανό και το Ανθρώπινο DNA και τα ένωσαν μαζί! Οι αυθεντικοί Δρακονιανοί και ο Άνθρωπος έχουν ψυχή όμως η οποία συνδέεται με την ύλη, διότι προέρχεται από την Πηγή που Δημιούργησε τον Αληθινό Πνευματικό Κόσμο, ενώ οι γκρίζοι είναι σαν Βιορομπότ καθώς δεν έχουν ψυχή, το κέντρο της συνείδησής τους έχει υλική υπόσταση και όχι πνευματική.

  Για αυτό χρειάζονται την ενέργειά μας. Εκτός από την αθανασία, η ανθρώπινη ζωτική ενέργεια τους δίνει δυνάμεις τηλεκινησίας, τηλεπάθειας, μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση του υλικού τους σώματος και έχουν άλλα πολλά οφέλη. Στο μακρινό μέλλον οι Εξωγήινοι Βρικόλακες επιθυμούν να μπορέσουν να κατασκευάσουν ένα μόνιμο δικό τους Αστρικό Σώμα ώστε να έχουν τη δυνατότητα να μετενσαρκώνονται.

  Η ανθρώπινη γνώση, η ανθρώπινη επιστήμη ελέγχεται πλήρως από τους εξουσιαστές Κρόνιους εξωγήινους. Σε θέσεις κλειδιά τοποθετούν ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη τα οποία μοιάζουν με ανθρώπους ενώ όταν πρέπει να παρουσιάζουν οι εργαζόμενοι την εικόνα του φυσιολογικού οικογενειάρχη, τοποθετούν ειδικούς ανθρώπινους κλώνους οι οποίοι έχουν ειδικά εμφυτεύματα στον εγκέφαλό τους και είναι απόλυτα χειραγωγημένοι! Λένε πάντα μόνο ότι πρέπει να πουν. Σε κάθε διαστημικό σταθμό όπως η ΝΑΣΑ και σε κάθε επιστημονικό κέντρο, το προσωπικό που βρίσκεται σε τέτοιες θέσεις είναι είτε ρομπότ, είτε κλώνοι.

  Αυτή τη Στιγμή το Σκάφος του Κρόνου βρίσκεται στην άλλη άκρη του Σύμπαντος σε σχέση με τον αληθινό Πλανήτη Γη. Έτσι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν οι αρχαίοι Έλληνες Θεοί, ώστε να απελευθερώσουν την ανθρωπότητα από το ψεύτικο σκάφος που αποτελεί την Επίπεδη Γη.

  Τα ψυχικά πειράματα του βρικόλακα Κρόνου συνεχίζονται, μέχρι να ανακαλύψουν πλήρως τα μυστικά της ανθρώπινης ψυχής.

  Για τη δική μου ασφάλεια, οι Πηγές Πληροφοριών μου θα παραμείνουν μυστικές.

 2. #2
  Senior Member
  Join Date
  Nov 2006
  Location
  Planet Love
  Posts
  17,854
  να επισκευθεις εναν ψυχιατρο και να του πεις αυτα που λες εδω.
  χωρις να αποκαλυψεις τις πηγες σου..
  Saga Norén, Länskrim, Malmö ..

 3. #3
  Banned
  Join Date
  Apr 2011
  Location
  athens
  Posts
  3,274
  Quote Originally Posted by Remedy View Post
  να επισκευθεις εναν ψυχιατρο και να του πεις αυτα που λες εδω.
  χωρις να αποκαλυψεις τις πηγες σου..
  δυστυχως αλλα ειναι παρα πολλοι που τα νομιζουν αυτα, και υγειες ψυχικα, μαλιστα υπαρχει και ολοκληρο ντοκυμαντερ οπου πρεσβευβει αυτες τις αποψεις οτι η γη δεν ειναι σφαιρα αλλα οτι ειναι σαν ενα νησι! ακομα και επιστημονες εχουν βαλει μεσα στο ντοκυμαντερ -βεβαια ειναι απο πανεπηστιμια της βραζιλιας - δυστυχως αυτοι οι ανθρωποι ,ειδικα οι γεωλογοι που βγηκαν στο ντοκυμαντερ ειναι μεγαλη τους ντροπη αυτο που κανουν, που κοροιδευουν τον κοσμο διοτις οι ιδιοι γνωριζουν την αληθεια, και λενε ψεματα με αποτελλεσμα να υπαρχουν ανθρωποι το 2020 που να νομιζουν αυτο το πραμα, μαλιστα αποκριβουν νομους του νευτωνα για τις δυναμεις του φωτος και την καμπιλοτητα των ηλιακων ακτινων που ακομα και εγω ο ασχετος τα γνωριζω ! αρα ειναι καθαρα οτι υπαρχουν καποιοι που κοροιδευουν τους ευκολοπιστους .

Similar Threads

 1. Replies: 2
  Last Post: 26-05-2016, 09:01
 2. Η Αλήθεια μου......
  By pinkfloyd in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
  Replies: 5
  Last Post: 24-04-2011, 20:41
 3. επιπεδη κοιλια
  By zwhtsa_ed in forum Παχυσαρκία
  Replies: 8
  Last Post: 25-03-2011, 16:00
 4. Replies: 12
  Last Post: 03-12-2010, 22:24
 5. 3ήμερη δίαιτα για επίπεδη κοιλιά.
  By elenouska in forum Παχυσαρκία
  Replies: 4
  Last Post: 19-06-2009, 22:24

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •