Εισαγωγή στη γνωστική θεραπεία

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Beck, Judith S.
Εκδόσεις : Εκδόσεις Πατάκη
Σελίδες : 430
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
37,71€
30,17 €
H Γνωστική θεραπεία γεννήθηκε τη δεκαετία του '60 ως μια δομημένη και βραχεία ψυχοθεραπεία για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Από τότε και μέχρι σήμερα η ΓΘ κέρδισε τον τίτλο όχι μόνο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης μορφής ψυχοθεραπείας, αλλά και αυτόν της ευρύτερα εφαρμοζόμενης σε όλο τον κόσμο, καθώς απέδειξε την αποτελεσματικότητά της σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία ψυχικών διαταραχών.

Το βιβλίο της Judith Beck παρουσιάζει το βασικό θεωρητικό πλαίσιο της ΓΘ καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την αποτελεσματική κλινική της άσκηση. Βοηθάει έτσι τους θεραπευτές να αναπτύξουν με τον καλύτερο τρόπο τη με γνωστικούς όρους κατανόηση του περιστατικού τους, να προγραμματίσουν μια περισσότερο αποτελεσματική θεραπευτική διαδικασία, να εμπλουτίσουν τις θεραπευτικές τεχνικές τους και να αντιμετωπίσουν άμεσα τις τυχόν δυσκολίες.

Γραμμένο με έναν όσο γίνεται πιο σαφή τρόπο, το βιβλίο αυτό, με τη βήμα προς βήμα περιγραφή της ΓΘ, απευθύνεται θαυμάσια τόσο στον αρχάριο θεραπευτή, όσο και στον περισσότερο έμπειρο κλινικό που επιθυμεί να βελτιώσει τη γνωστική προσέγγιση και τις τεχνικές του. Μέτρο της πολύ σημαντικής συνεισφοράς του βιβλίου της Judith Beck στη ΓΘ αποτελεί και το γεγονός πως αυτό πολύ γρήγορα έγινε το βασικό εκπαιδευτικό βοήθημα σε δεκάδες πανεπιστήμια και κέντρα εκπαίδευσης στη ΓΘ σε όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :