Οργανωμενο δικτυο υπηρεσιων για εφηβους(13 έως 20 ετων), χρηστες ψυχοδραστικων ουσιων και τις οικογενειες τους. Ειναι η πρωτη υπηρεσια του ειδους που δημιουργηθηκε στην Ελλαδα το 1988 και εχει εδρα την Αθηνα, αλλα καλυπτει τις αναγκες εφηβων απ’ ολη τη χωρα, χαρη στο Ξενωνα που διαθετει.

Η μοναδα εντατικης εξωτερικης περιθαλψης (40 περιπου θεσεων) απευθυνεται σε εφηβους στο σταδιο της καταχρησης ή της εξαρτησης, οι οποιοι εχουν εγκαταλειψει το σχολειο ή τις επαγγελματικες τους δραστηριοτητες.

Το κεντρο Κοινωνικης ∆ραστηριοποιησης υποστηριζει την ομαλη δραστηριοποιηση των νεων στο κοινωνικο περιβαλλον μετα την ολοκληρωση παρακολουθησης της Ανοικτης Κοινοτητας.

 

Επικοινωνία:
Φλωρινης 15, 112 51 Αθηνα,
τηλ. 210-8822122, 210-8828039, 210-8830129.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).