Πυξίδα αγωγής και παιδείας

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Πάττας, Γεώργιος
Εκδόσεις : Έλλα
Σελίδες : 459
Έτος έκδοσης : 2002

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Η "Πυξίδα αγωγής και παιδείας" -το δεύτερο βιβλίο του συγγραφέα- είναι ένα έργο γραμμένο με μεράκι, τεκμηριωμένες θέσεις και αγάπη. Αγάπη για το παιδί και τις διαδικασίες αγωγής του, τόσο στο χώρο του σχολείου όσο και μέσα στην οικογένεια.

Είναι ένα χρηστικό βιβλίο για δασκάλους, καθηγητές, φοιτητές, νηπιαγωγούς και γονείς. Στην ευρύτατη θεματική του ενδεικτικά εμπεριέχονται: - Έννοια και σημασία της αγωγής - Μοντέλα αγωγής - Κοινωνικοποίηση του παιδιού - Θέματα ψυχολογίας του παιδιού - Θέματα διδακτικής μεθοδολογίας - Πού εντοπίζεται το πρόβλημα της Παιδείας μας - Συνδικαλιστικά θέματα - Ομιλίες για συγκεντρώσεις γονέων - Ομιλίες για τις γιορτές και άλλεις σχολικές εκδηλώσεις κ.λπ.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).