Ψυχαλάνυση: Η παρουσία

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Αλεξανδρή, Αθηνά
Εκδόσεις : Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις
Σελίδες : 36
Έτος έκδοσης : 2014

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
12,25€
9,80 €
Παρατηρείται συχνά ότι οι εποπτευόμενοι ψυχαναλυτές αμελούν να αναφερθούν στη φυσική Παρουσία των θεραπευόμενών τους όταν συζητούν με τον επόπτη τους. Ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς, όταν ερωτηθούμε για τον ρόλο της Παρουσίας στη ζωή μας, είτε μιλούμε με κάποια αμηχανία είτε δεν έχουμε να πούμε ουσιώδη πράγματα, γεγονός που δεν συμβαίνει όταν το θέμα είναι η Απουσία, για την οποία οι παρατηρήσεις μας είναι πάντοτε περισσότερο ξεκάθαρες. Στο δοκίμιο αναλύεται η Παρουσία τόσο στην ψυχαναλυτική διαδικασία όσο και στη ζωή μας, εξετάζονται οι ποικίλες μορφές και αποχρώσεις της, οι λόγοι της αμηχανίας που μας προκαλεί, αλλά και η σχέση της με την Αναπαράσταση, την Οπτασία και το Φάντασμα.

Σύμφωνα εξάλλου με τον ορισμό της, "η Παρουσία είναι συνεχώς παρούσα, δυναμική, δραστήρια, χρωματίζει την πραγματικότητα και παίζει με αυτήν".
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).