Επικοινωνήστε με τον Ειδικό Ψυχικής Υγείας - Νικολάου Βίκυ

Μη διστάζετε να στείλετε μήνυμα! Οι ειδικοί είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, όσο αυτό είναι εφικτό.

Ζητείστε τις πληροφορίες που θέλετε, ζητείστε ραντεβού, μια συμβουλή ή απάντηση στο ερώτημα σας. Παρακαλούμε γράψτε με τρόπο σαφή, περιεκτικό και σύντομο (όχι πάνω από 200 λέξεις).

Οι ειδικοί, θα απαντήσουν στο email σας. Ωστόσο, αν προτιμάτε να σας απαντήσουν τηλεφωνικά, παρακαλούμε συμπληρώστε το τηλέφωνο σας στο αντίστοιχο πεδίο.

Το Psychology.gr δεν διαβάζει τα μηνύματα που αποστέλλετε στους ειδικούς, παρόλο που το email καταγράφεται από το σύστημα για στατιστικούς λόγους, προκειμένου το Psychology να είναι σε θέση να ενημερώνει τους ειδικούς για την αλληλογραφία τους. Χρειάζεται ακόμη να γνωρίζετε ότι το email δεν αποτελεί έναν ασφαλή τρόπο επικοινωνίας, μιας και για διάφορους λόγους (πχ spam φίλτρα) το μήνυμα σας μπορεί να μη φτάσει στον παραλήπτη.

Η αποστολή email σε καμία περίπτωση δεν εγγυάται ότι το μήνυμα σας θα ληφθεί από τον παραλήπτη, θα διαβαστεί ή θα απαντηθεί.

Παρακαλούμε ΜΗΝ χρησιμοποιείτε τη φόρμα επικοινωνίας εάν πρόκειται για επείγον θέμα. Σε μια τέτοια περίπτωση, προτιμήστε την τηλεφωνική επικοινωνία ή ακόμη την άμεση επικοινωνία με κάποιον ειδικό, με κάποιον φορέα, νοσοκομείο κτλ.