Ergotherapeia book coverΤο εγκυρότερο επιστημονικό βιβλίο Εργοθεραπείας μεταφράζεται στα ελληνικά με την υπογραφή ακαδημαϊκού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έκδοση της ελληνικής μετάφρασης του γνωστού στον χώρο της Εργοθεραπείας βιβλίου της Jennifer Creek "Εργοθεραπεία και Ψυχική Υγεία" από τις Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ.

Πρόκειται για το εγκυρότερο βιβλίο Εργοθεραπείας, με παγκόσμια αναγνώριση στον κλάδο. Την επιστημονική επιμέλεια της ελληνικής έκδοσης ανέλαβε η ακαδημαϊκός του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από το Τμήμα Εργοθεραπείας κα Π.Ν.Σκαλτσή.

Η συγκεκριμένη έκδοση έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική βιβλιογραφία της Εργοθεραπείας και είναι απαραίτητο για τη βιβλιοθήκη κάθε επαγγελματία ή φοιτητή Εργοθεραπείας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το πρώτο και μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, που προσφέρει πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών στην επιστήμη της Εργοθεραπείας (Bsc (Hons) in Occupational Therapy) σε συνεργασία με το Queen Margaret University στο Εδιμβούργο. Επίσης, είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που είναι πλήρες μέλος (από το 2014) του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Εργοθεραπεία στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (European Network of Occupational Therapy in Higher Education- ΕΝΟΤΗΕ).
Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το τμήμα Εργοθεραπείας μπορείτε να βρείτε στο site του Κολλεγίου, www.metropolitan.edu.gr

Αγοράστε το βιβλίο Εργοθεραπεία και ψυχική υγεία στο Βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας της Πύλης Psychology.gr

Συγγραφή - Επιμέλεια Άρθρου

Σοφία Κοσμίδου

e psy logo twitter2Τμήμα Σύνταξης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr
Επιμέλεια άρθρων, μετάφραση & απόδοση ξενόγλωσσων άρθρων.
Επικοινωνία: editorial @psychology.gr