Πρόγραμμα Υποτροφιών στο νέο Downtown Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου!
Σπούδασε με τους δικούς σου όρους στο κέντρο της Αθήνας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με 33 χρόνια εμπειρίας (από το 1982) στην ιδιωτική εκπαίδευση έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία επιλογή ποιοτικών σπουδών Πανεπιστημιακού επιπέδου στη χώρα μας. Ξεχωρίζει για το υψηλό ακαδημαϊκό του κύρος, διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια ανά ειδικότητα.

Προσφέρει το μεγαλύτερο εύρος προπτυχιακών (bachelors) και μεταπτυχιακών προγραμμάτων (masters) σπουδών, με εξειδικεύσεις σε σύγχρονα και μοναδικά στην Ελλάδα επιστημονικά πεδία. Τα προγράμματα διδάσκονται κατά κύριο λόγο στην ελληνική γλώσσα και οδηγούν σε απόκτηση πτυχίων διεθνούς εμβέλειας, που απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Το 2015, στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξής του, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινίασε το νέο campus του στην καρδιά της Αθήνας. Οι ασύγκριτες εγκαταστάσεις του στεγάζονται σε ένα σύγχρονο κτίριο με εύκολη πρόσβαση, καθώς βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, επί της λεωφόρου Πατησίων 125.

Με στόχο τη στήριξη των νέων, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανακοινώνει νέο Πρόγραμμα Υποτροφιών (40% επί των διδάκτρων) σε επιλεγμένα bachelors και για περιορισμένες θέσεις στο downtown campus στο κέντρο της Αθήνας. Οι υποτροφίες ισχύουν για δηλώσεις ενδιαφέροντος μέχρι τις 12 Οκτωβρίου και παρέχονται για φοίτηση στα παρακάτω προπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία προσφέρονται σε συνεργασία με τα βρετανικά Πανεπιστήμια University of East London και Queen Margaret University:
• BA (Hons) Business Management (Διοίκηση Επιχειρήσεων)
• BA (Hons) Marketing Management (Μάρκετινγκ)
• BSc (Hons) Computing (Πληροφορική)
• BSc (Hons) Computer Networks (Πληροφορική και Δίκτυα Η/Υ)
• BSc (Hons) Logopeadics (Λογοθεραπεία)
• BSc (Hons) Psychology (Ψυχολογία)
• BA (Hons) Early Childhood Studies (Προσχολική Ηλικία)

Εάν σκέφτεστε το επόμενο βήμα στις σπουδές σας, δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα υποτροφιών έως τις 12/10, προκειμένου να εξασφαλίσετε μια θέση. Περισσότερες πληροφορίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και το πρόγραμμα υποτροφιών μπορείτε να βρείτε στο www.mitropolitiko.edu.gr .

 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).