Το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου εγκαινιάζει σειρά ανοιχτών συζητήσεων για το ευρύ κοινό, η οποία ξεκινάει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου [ώρες 20:00 – 21:30, Αμφιθέατρο Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Σωρού 74, Μαρούσι), με την πρώτη συζήτηση με θέμα «Στα όρια της ψυχικής υγείας: κανονικό και μη κανονικό».

Πώς διαχωρίζετε το κανονικό από το μη κανονικό;
Ποιούς θεωρείτε ψυχικά νοσούντες;
Πόσο κοντά βρισκόμαστε όλοι σε μία ψυχική διαταραχή;
Σε τι ωφελεί μία διάγνωση;

Όλα τα παραπάνω θα συζητηθούν και θα αναλυθούν από τον εισηγητή Δρ. Πήλιο Σταύρου, Κλινικό Ψυχολόγο και Καθηγητή του Τμήματος Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η είσοδος στη συζήτηση είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες: κα Ε. Παπαδάκη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210-6199891.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στην Ψυχολογία BSc (Hons) Psychology, καθώς και πληθώρα μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην Κλινική και Κοινοτική Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία, στην Ψυχολογία της Εργασίας και στην Ψυχολογία για αποφοίτους άλλων επιστημών.

Μάθετε περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).