Κλινική Ύπνωση :
ΝΕΟ, Πρωτοποριακό και Διπλά Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης

Με το Πρόγραμμα της Κλινικής Ύπνωσης και τα μεγάλα οφέλη του που έχουν αναγνωριστεί διεθνώς στην αποτελεσματικότητα των εργαλείων θεραπείας, το Μητροπολιτικό ΚΔΒΜ2 ανακοινώνει την έναρξη πρωτοποριακών Πιστοποιημένων Προγραμμάτων Επιμόρφωσης που θα εξασφαλίζουν ΔΙΠΛΗ πιστοποίηση στους συμμετέχοντες.

Εισηγητής του Προγράμματος της Κλινικής Ύπνωσης θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Δρ. Νικήτας Πολεμικός, ο οποίος θα διδάξει τις σύγχρονες τεχνικές και εφαρμογές της πανάρχαιας αυτής τεχνικής ως θεραπευτικό εργαλείο.

Η επιτυχής φοίτηση οδηγεί στη χορήγηση :

1) πιστοποιητικού του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (πιστοποιημένου φορέα του ΕΟΠΠΕΠ-Υπ.Παιδείας)
2) πιστοποιητικού Pearson Assured από το διεθνή φορέα PEARSON EDEXCEL, κορυφαίου φορέα πιστοποίησης διεθνώς.

Το Πρόγραμμα καλύπτει:

  • Συνήθεις Σωματικές και Ψυχικές Καταστάσεις που Θεραπεύει η Υπνοθεραπεία
  • Κλινικά Θέματα της Υπνωτικής Συνεδρίας
  • Βέλτιστες Πρακτικές της Κλινικής Ύπνωσης
  • Κλινική Ύπνωση ως Μέσο Ενδυνάμωσης του Εγώ
  • Βιωματικές Ασκήσεις, Επιδείξεις και Τεχνικές

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διασύνδεσης του Μητροπολιτικού ΚΔΒΜ2 στο 210 3801133 , Μαυροκορδάτου 1-3 Αθήνα για δηλώσεις συμμετοχής ή να επισκεφτούν το: http://mitropolitikostudies.edu.gr/programmata-epimorfwsis/kliniki-ipnosi .

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
Ημερομηνίες Διεξαγωγής: Σάββατο & Κυριακή 16/17 Απριλίου, 10:00-18:00
Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τις επαγγελματικές προοπτικές των επιμορφωτικών προγραμμάτων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).