Καλώς ήλθατε στο "alumni project", την επίσημη προσπάθεια του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης να βρει απόφοιτους από την 1η χρονιά αποφοίτησης (1991).

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα χώρο επικοινωνίας και ενημέρωσης για τους αποφοίτους του Τμήματός μας από το 1991 έως και σήμερα.

Επίσης θα θέλαμε να δημιουργήσουμε μία βάση δεδομένων με όσο το δυνατόν περισσότερους αποφοίτους του Τμήματός μας η οποία θα μας βοηθήσει στην επικοινωνία αλλά και στην ανάλυση της πορείας τους από την λήψη του πτυχίου τους μέχρι και σήμερα.

Όσοι επιθυμείτε να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην αντίστοιχη σελίδα. είτε μέσω Linkedin. Επιβλέποντες αυτής της προσπάθειας είναι ο κος Γιοβαζολιάς Άκης και ο κος Οικονόμου Ηλίας, ενώ στην ομάδα διαχείρισης συμμετέχει η Δαλάκου Νίκη, η Ξάφη Δήμητρα και η Ευγενία Φαναράκη.

 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).