Στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας στο τμήμα Ψυχολογίας του Κολλεγίου Σίτυ (παράρτημα Πανεπιστημίου του Σέφιλντ), αναζητούνται ενήλικοι εθελοντές (συμπεριλαμβανομένων των υπερηλίκων) για συμμετοχή σε έρευνα ψυχολογίας.

Σκοπός της έρευνας
Σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει τη σχέση μεταξύ των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας και τη Συχνότητα Βλεφαρίσματος του Ματιού.
 
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Για να πάρει κάποιος/α μέρος στην έρευνα πρέπει:
1) Nα μην έχει διαγνωσμένο ιστορικό νευρολογικής ή/και ψυχολογικής πάθησης.
2) Να μην καταναλώνει ψυχοτρόπα ή/και οφθαλμολογικά φάρμακα.
3) Να μην είναι χρόνιος χρήστης κάνναβης ή/και κοκαΐνης.
4) Να μην κάνει εντατικά διαλογισμό (30΄καθημερινά τα τελευταία τρία χρόνια).
 
Διάρκεια και τόπος διεξαγωγής της έρευνας
Η συμμετοχή απαιτεί μία συνάντηση 45 περίπου λεπτών στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Σίτυ κατόπιν συνεννόησης (Δευτέρα – Παρασκευή: Προξ. Κορομηλά 24, Σαββατοκύριακα: Λ. Σοφού 3, ώρες 10:00-16:00).
 
Αν επιθυμείτε να λάβετε μέρος (ή για περαιτέρω πληροφορίες) παρακαλώ επικοινωνήστε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στα τηλέφωνα: 698 081 4979/ 694 883 6296. Χριστίνα Γεωργίου
Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).