Οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν στους χώρους του Κέντρου στην οδό Πλατεία Δημοκρατίας 1 & Λαγκαδά, Μέγαρο Εγνατία - 3ος όροφος – Θεσσαλονίκη.

Το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής, πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης Ι από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π – Υπουργείο Παιδείας, διανύοντας την πενταετή επιτυχημένη παροχή υψηλών εκπαιδευτικών υπηρεσιών στην Θεσσαλονίκη, προσκαλεί όσους ενδιαφέρονται να μετεκπαιδευτούν και να εξειδικευτούν σε τομείς της Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας & της Ψυχοθεραπείας στην ανοιχτή ημέρα παρουσίασης & ενημέρωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων εκπαίδευσης που θα ξεκινήσουν στην Θεσσαλονίκη από Νοέμβριο 2017.

Οι σπουδές στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής έχουν εντατική μορφή και ευέλικτο ωράριο για επαγγελματίες, ενώ παρέχονται ειδικές τιμές σε φοιτητές ή κατόχους κάρτας ανεργίας.

Η Διεύθυνση και το καθηγητικό προσωπικό θα είναι διαθέσιμοι για κάθε ενδιαφερόμενο το Σάββατο 14 Οκτωβρίου και ώρες 10.00 π.μ. με 7.00 μμ. για μια ατομική ενημέρωση των προγραμμάτων μετεκπαίδευσης & εξειδίκευσης της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας, Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας, Συστημικής Συμβουλευτικής, Κλινικής Ύπνωσης με εξειδίκευση στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, Εφαρμοσμένης Συμβουλευτικής.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί τηλεφωνικά να δηλώσει συμμετοχή στην ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης καλώντας στο 2310 539989 ή να επισκεφτεί την σελίδα του Κέντρου Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής.

Γίνονται δεκτοί και ενδιαφερόμενοι άνευ ραντεβού.

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).