Ανακοινώνουμε την έναρξη στο ανωτέρω εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018 Οι εγγραφές, ωστόσο, δεν έχουν ακόμα κλείσει. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκινάει Σάββατο & Κυριακή 9 & 10 Δεκεμβρίου 2017.

Το πρόγραμμα είναι 3ετούς / 4ετούς διάρκειας (για συμβούλους ψυχικής υγείας / ψυχοθεραπευτές).

Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από:

  • Ελληνική Εταιρία Συμβουλευτικής (ΕΕΣ)
  • Ευρωπαϊκή Εταιρία Συμβουλευτικής (ΕΑC)
  • Εθνική Εταιρία Ψυχοθεραπείας Ελλάδας (ΕΕΨΕ)
  • Ευρωπαϊκή Εταιρία Ψυχοθεραπείας (EAP)
  • Προσωποκεντρική-Βιωματική Εταιρία Ευρώπης (PCE–Europe)
  • International Focusing Institute New York (FINY)

Πληροφορίες:
Τηλ.: 6909327124, 6989401679 και 2315527066
καθώς και στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).