Οι Εκδόσεις ΠΕΔΙΟ και το βιβλιοπωλείο IANOS διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου της Ελισάβετ Μπαρμπαλιού: «Η επιστροφή του άνδρα: Λύνοντας τη σιωπή αιώνων»

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27, τηλ. 2310-271488, 2310-232636)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Σταύρος Γκουγκουσκίδης, Ψυχολόγος - Συστημικός Ψυχοθεραπευτής, υπεύθυνος του Κε.Σ.Με.Θ.Θ.
  • Έλενα Καρκαζή, Κλινική Ψυχολόγος - Υπεύθυνη του Ινστιτούτου Συστημικής Προσέγγισης και Οικογενειακής Θεραπείας
  • Κώστας Χρυσόγονος, Συνταγματολόγος - Ευρωβουλευτής

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο: Κώστας Μπλιάτκας, Δημοσιογράφος ΕΡΤ 3 - Συγγραφέας.

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).