Νους – Σώμα – Πνεύμα
Το Φ είναι ένας Αρμονικός Πολυμορφικός Χώρος, που ριζώνει και αναπνέει στα Χανιά της Κρήτης. Κινείται διαρκώς γύρω από το Ευ Ζην του σύγχρονου ανθρώπου και ρέει μέσα από το Ολιστικό του Έργο.

Εβδομαδιαίες, μηνιαίες και ετήσιες Δραστηριότητες για το Ευ ζην

  • Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική (ατομική, ομαδική, ζεύγους, εφήβων, και οικογενειών.)
  • Εκπαίδευση σε (Νευροεπιστήμες, Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία ,Coaching, Φυσικές - Εναλλακτικές Θεραπείες, Προηγμένη Ομοιοπαθητική Yoga, Διαλογισμός
  • Εναλλακτικές Θεραπείες
  • Θεραπευτική Μάλαξη
  • Yoga και Διαλογισμός
  • Επιμορφωτικά Σεμινάρια
  • Αυτογνωστικά Εργαστήρια
  • Χορός
  • Πολεμικές Τέχνες
  • Θεατρικές Εκδηλώσεις
  • Πάρτυ
  • Συνέδρια
  • Φεστιβάλ
  • Εκθέσεις

Η Φ - ΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Φ

Το Φ είναι ένας αρμονικός πολυμορφικός Χώρος … που Μέτα – Μορφώνεται Συνέχεια..και βρίσκεται σε συνεχόμενη ροή… με ότι Λαμβάνει Χώρα στο Εδώ και Τώρα!… είναι Χώρο- Χρόνος για το Ευ ζην μας! Είναι ένα Ζωντανό περιβάλλον..που Μυρίζει Αρμονία, και Ισορροπία Θρέφεται και Θρέφει με Θετική Ενέργεια τους Ανθρώπους του!!

Το Φ είναι μια Μήτρα … που Εν καρπώνει… μέσα από την ένωση του Νου –Σώματος και Πνεύματος… το μεγαλούργημα μας .. την ίδια μας τη ζωή!

Το Φ είναι ένα Χωρά – Φι…… που σπέρνεται συνεχώς από αφοσιωμένους ,όμορφους και Ισορροπημένους Ανθρώπους… με σπόρια Αρετών και Αξιών… που θα μεγαλώσουν και θα γίνουν δέντρα Γερά και ευλύγιστα . Οι ρίζες καλά στην Γη… με δυνατό κορμό και ψηλά κλαδιά που φτάνουν σε μία Υψηλή Συνείδηση!

Το Φ είναι ένα σπίτι που μας ζεσταίνει.. μας συνδέει με, ‘’Ψαγμένους’’ Ανθρώπους… το νου, το σώμα και τη Ψυχή μας και μας φέρνει κοντά με τον Αυθεντικό εαυτό μας.

Μας εν- θυμίζει συνεχώς μέσα από την ροή του..τις θαυμαστές μας ικανότητες και δυνάμεις και μας βάζει σε διαδικασίες αυτό – ρύθμισης… μας ξυπνάει διεργασίες Αυτό - Ίασης και Αυτό εξέλιξης καθώς μέσω της ανέλιξης του Κώδικά μας ,μας Εκλύει και μας ξεδιπλώνει πολύτιμες και ανεκδήλωτες Πτυχές του εαυτού μας.

Το Φ ρέει με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου ανθρώπου, που θέλει να βάλει στο πρόγραμμα του και την Ζήση του! Αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς και Μεγαλώνει μέσα από την συσπείρωση και την ευκρασία των ανθρώπων.

Συστεγάζει και Συσπειρώνει, υπέροχους ανθρώπους – Ειδικούς και με κοινό όραμα την Κοινοτική και Ομαδική Δράση που στοχεύει στην Έμπνευση και την Ώθηση των ανθρώπων να αναλάβουν τον Εαυτό τους, την Σωματική και Ψυχική τους Υγεία αλλά και το Ευ ζήν τους …μέσα από το έργο τους, την εκπαίδευση και τον καταλυτικό τους ρόλο.

Το Φ προσφέρει μια τεράστια γκάμα Δράσεων και Δραστηριοτήτων, που στοχεύουν στην κάλυψη μας - την καλλιέργεια μας –την Αυτογνωσία μας – την αυτό – Ανάπτυξη μας και Ενδυνάμωση μας!

Το Φ είναι ένας "Μπουφές" από Τεχνολογίες Συνείδησης όπως… Συμβουλευτική, Ψυχολογία, Ψυχοθεραπεία, Εκπαίδευση, Συνέδρια, Σεμινάρια Αυτό -ανάπτυξης, Εργαστήρια Αυτογνωσίας, Εναλλακτικές θεραπείες, Gatherings, Yoga, Διαλογισμός , Μουσικές Συναντήσεις, Θέατρο, Χορός, Πολεμικές Τέχνες , Floating Tank, Retreats στην Φύση και την Κοινοτική Ζωή!

Οι άνθρωποι του Φ, εργάζονται πάνω στην κάλυψη των αναγκών και επιθυμιών που έχει ο σύγχρονος Άνθρωπος της πόλης.

Νους – Σώμα και Πνεύμα πάνε μαζί εδώ στο Φ, και όλες οι δραστηριότητες ,και οι Υπηρεσίες στοχεύουν στην Ένωση και την Αδιάσπαστη ύπαρξη τους..

Το Φ γεννήθηκε σε μία εποχή, όπου η Συμβουλευτική, η Ψυχοθεραπεία και οι Εναλλακτικές Θεραπείες έχουν την τιμητική τους γιατί χρειάζονται περισσότερο από ποτέ! Μετά από συνειδητοποίηση ότι ο Άνθρωπος αν δεν ζει αρμονικά με την φύση, με το νου, το σώμα ,το πνεύμα του και τους γύρω του χάνει την Ισορροπία του και νοσεί!

Προσωπικό σημείωμα

Ο κόσμος είναι πιο ανοιχτός από ποτέ… στην ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ευμάρειας του… αλλά συνάμα είναι και πιο απελπισμένος από ποτέ … το Stress κοινά συμφωνημένο ως Βεβαιότητα που ορίζει την καθημερινότητα μας… αποδυναμώνει το νευρικό και ανοσοποιητικό μας σύστημα, αφήνει τον Άνθρωπο αποσωματωμένο … κουρασμένο, αποπροσανατολισμένο από το νόημα της ζωής του δίχως ενέργεια , χώρο και χρόνο για τον εαυτό του και την ζήση του! Τα προβλήματα ως συνέπεια αυτού του φαινομένου… τον ωθούν να ζητήσει και να δεχτεί βοήθεια από τους ειδικούς… αυτό μπορεί να προβεί πολύ επικίνδυνο λόγω ότι αποδυναμώνεται ο μηχανισμός αυτό θεραπείας καθώς η ‘βοήθεια ‘ενορχηστρώνεται από έξω και όχι από μέσα!

Η εξειδίκευση, η γνώση, η εκπαίδευση και η Σοφία κάποιων Ειδικών , Σαφώς παίζουν ένα καταλυτικό Ρόλο για την Υγεία μας, αλλά η Ενεργοποίηση του Μηχανισμού Αυτό – Ρύθμισης και Αυτό – Ίασης θα ορίσει την πορεία και τον τελικό προορισμό της.! Η ανάληψη της ευθύνης της Υγείας και της ευμάρειας μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζήση και την ποιότητα της ζωής μας.

Αυτό κάνουμε εδώ στο Φ "τσιγκλάμε" κόσμο να ανακαλύψει την δύναμη του ,και μέσω της εργασίας του και της ασφάλειας και της στήριξης του πλαισίου να αλλάξει θέση απέναντι στο εαυτό του, στους γύρω του και την ζωή του! Και να την ζήσει όπως εκείνος την θέλει!

Η ομάδα του Φ προσφέρει μέσα από την ανεξάρτητη δραστηριοποίηση των μελών της αλλά και συλλογικά ως κοινή γραμμή, ολιστική προσέγγιση σε ότι χρειάζεται να καλλιεργηθεί και επιθυμεί να αναπτύξει ο άνθρωπος του σήμερα!

Με σεβασμό στην ψυχή και εκτίμηση στον πραγματικό εαυτό,

Βίβιαν Καραβάνου
Συμβουλευτική Ψυχολόγος - Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια,
Anti – Therapist, Tantra Υοga Instructor , οραματίστρια και ιδρύτρια του Φ.

Φ Space Club

Το Φ είναι ένα Club Ζωής, λειτούργει με Κάρτα Μέλους για να καταγράφονται οι Άνθρωποι που απολαμβάνουν τις παροχές του χώρου, με στόχο να γίνουμε πολλοί αυτοί που απολαμβάνουμε την ζωή μας, να συσπειρωθούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να επιφέρουμε αλλαγή στο κατεστημένο κοινωνικό αλλά και κοινοτικό μας σύνολο.

Φspace Projects

Ο Χώρος είναι Πολυμορφικός και οι Σάλες μετά – μορφώνονται σαν σκηνές από Θέατρο ανάλογα με το στυλ που αρμόζει και επιλέγεται στο κάθε Project . Τα έπιπλα είναι έξυπνα και πολυμορφικά εξυπηρετώντας τις περισσότερες απαιτήσεις ενός εγχειρήματος.

Ο σχεδιασμός και η ροή του χώρου εμπνέει για διεξαγωγή ‘ψαγμένων’ και σημαντικών συνεδρίων, φεστιβάλ, σεμιναρίων, εργαστηριών, εκπαιδευτικών προγραμμάτων , gatherings, parties , θεατρικών παραστάσεων και μουσικών συναντήσεων.

Φ Space Gathering Project

Το Gathering Project, είναι μια μάζωξη του νου, του σώματος και του Πνεύματος μας, μια μάζωξη των πλευρών μέσα μας και έξω μας, των αναγκών και επιθυμιών μας, όλα τα κομμάτια μας βρίσκουν χώρο και χρόνο να αναγνωρίσουν και να εκδηλώσουν τα θέλω τους και να μας τα επικοινωνήσουν έτσι ώστε να τα καλύψουμε!

Το Gathering Project Λαμβάνει χώρα δύο φορές τον χρόνο, μία στην αρχή της σεζόν – Οκτώβριο και μία στο τέλος της – Μάιο. Το Gathering Project αποτελείται από τρεις παράλληλες δράσεις που τρέχουν την ίδια Μέρα σε όλο τον χώρο του Φ.

1. Φ Space Team Gathering – Ημερίδα Ομιλιών από την Ομάδα του Φ για το Ευ ζην.

2. Φ Space Education Gathering – Ανοιχτή Ημέρα Εκπαίδευσης και Συνέχισης Σπουδών.

3. Φ Space Natural Health Gathering – Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης - Εκπαίδευσης στην Φυσική υγεία.

Το Φ Space Team Gathering – Ημερίδα Ευ ζην, είναι μια μεγάλη Μάζωξη της Ομάδας Του Φ – Φ Space Team και του κόσμου που ενδιαφέρεται πραγματικά να μάθει και να ασχοληθεί το Ευ ζην του! , Είναι μία Μάζωξη ‘ψαγμένων’ ατόμων , που μαζεύονται στο Φ για να ακούσουν, να δουν, να βιώσουν και να λάβουν γνώση , ενημέρωση και ενέργεια για μια καλύτερη Ζωή. Η ομάδα το Φ ‘κατεβαίνει’ με τον καλύτερο της εαυτό και με την παρουσίαση του έργου των Μελών της και το Φ μετατρέπεται σε ένα τεράστιο’ Μπουφέ’ δράσεων και δραστηριοτήτων που αφορούν το Ευ ζην μας – μια ατελείωτη Ημερίδα Ευ ζην.

Φ Space Gathering Project 2018

Η Τέχνη του να Ζεις!

Ημερίδα για το Ευ Ζην μας

Και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του Φ Space μαζεύεται ξανά, για να παρουσιάσει το έργο της.

Το Σάββατο 12 Μαΐου, άνθρωποι από το χώρο Ψυχικής Υγείας (ψυχολόγοι, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι ψυχικής υγείας) και των Εναλλακτικών Ολιστικών Θεραπειών (Yoga, ηχοθεραπεία, χορός, βοτανοθεραπεία, προηγμένη ομοιοπαθητική) θα μιλήσουν για θέματα που αφορούν το Ευ Ζην του Σύγχρονου Ανθρώπου… όλα αυτά που μας προβληματίζουν.. όλα αυτά που μας δυσκολεύουν… αλλά και για όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να χαιρόμαστε τη Ζωή Μας! Για να μπορέσουμε να θυμηθούμε πως είναι να Ζούμε! Να συνδεθούμε με το Μέσα μας για να μπορέσουμε να Θραφούμε και να απολαύσουμε το εκατό τοις εκατό της Ζωής Μας!

Μπορείτε να έρθετε να ταξιδέψετε μαζί μας από το πρωί είτε να επιλέξετε συγκεκριμένες ομιλίες , ό,τι είναι για εσάς σημαντικό στο Τώρα της ζωής σας!

Το Φ Space Education Gathering Project- Ανοιχτή Ημέρα Εκπαίδευσης και Συνέχισης Σπουδών είναι ένα εγχείρημα που στόχο έχει να συσπειρώσει και να εδραιώσει την Εκπαιδευτικές ευκαιρίες για την συνέχιση σπουδών εδώ στα Χανιά της Κρήτης!

Απευθύνεται σε όσους διεξάγουν Εκπαιδευτικά και Επαγγελματικά Προγράμματα Εξειδίκευσης στις Ανθρωπιστικές – Νευροεπιστήμες και έχουν την επιθυμία και το όραμα να μετα-φέρουν τη γνώση στην Κρήτη.

Το Φ Space Education Gathering θα δώσει το χώρο και το χρόνο, καθώς και την ευκαιρία προβολής και ενημέρωσης στους Εκπαιδευτές και τους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς να εδραιώσουν τα Εκπαιδευτικά τους Προγράμματα στην Κρήτη, καθώς και σε ένα μεγάλο εύρος ενδιαφερόμενων να πληροφορηθούν και να έχουν την ευκαιρία για τη συνέχιση των Σπουδών τους, τη Μετεκπαίδευσή τους και την Επαγγελματική τους Εξειδίκευση στον τόπο τους.

Η Κρήτη διψάει για γνώση και εκπαίδευση αλλά και εξέλιξη και πρόοδο. Τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής στα μεγάλα κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι παράγοντες που αποτρέπουν τους ενδιαφερόμενους και τους στερούν τη δυνατότητα να επιλέξουν να προχωρήσουν και να δεσμευτούν σε ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της αρεσκείας τους και παράλληλα, πολλές Σχολές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και της Κρήτης θέλουν να γίνουν ευρέως γνωστές και να επεκταθούν και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Έτσι το Φ Space Education Gathering έρχεται για να δώσει αυτή την ευκαιρία και στους Εκπαιδευτές και στους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, αλλά και σε όλους εκείνους τους υποψήφιους Εκπαιδευόμενους να έρθουν κοντά και να γνωριστούν, να δουν, να γνωρίσουν από κοντά και να κεραστούν από ένα τεράστιο μπουφέ Γνώσης και Εκπαίδευσης που θα τους εξασφαλίσει τη μόρφωση και την πρόοδο τους σε ότι κάνουν.

Φ Space Natural Health Gathering Project – Ανοιχτή Ημέρα Εκπαίδευσης στην Φυσική Υγεία, είναι ένα εγχείρημα που στόχο έχει να έχει προσκαλέσει, να διευρύνει , και να εδραιώσει τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Κρήτη στον τομέα  Φυσικής Υγείας, Εναλλακτικών και Συμπληρωματικών Θεραπειών, Oμοιοπαθητικής, Υοgα και Διαλογισμό, Θεραπευτικό Qi Qong.

Το εγχείρημα θα συσπειρώσει ένα μεγάλο εύρος εκπαιδευτικών κέντρων και οργανισμών από όλη την Ελλάδα και θα δώσει το χώρο και το χρόνο, καθώς και την ευκαιρία προβολής και ενημέρωσης στους Εκπαιδευτές και τους Εκπαιδευτικούς οργανισμούς που στοχεύουν να εδραιώσουν τα Εκπαιδευτικά τους Προγράμματα στην Κρήτη, καθώς και σε ένα μεγάλο εύρος υποψήφιων που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση, την εξειδίκευση και την συνέχιση των σπουδών τους.

Ένας μπουφές προγραμμάτων και γνώσης θα είναι ανοιχτός για όλους εκείνους που θέλουν να μάθουν να ακούν, να φροντίζουν και να θεραπεύουν το σώμα και το πνεύμα τους Φυσικά και Ολιστικά!

Φ Retreat Center

Το καλοκαίρι που το Φ Ησυχάζει, από δραστηριότητες … καθώς ευτυχώς όλοι βγαίνουμε από το πρόγραμμα του χειμώνα και πάμε Θάλασσα και στρεφόμαστε προς τα έξω! Ο Χώρος Mετα –Μορφώνεται σε Θεραπευτικό Κοινόβιο Ξενώνα - Retreat Center and Hostel και εργάζεται με τον Θεραπευτικό τουρισμό που επιλέγει τα Χανιά για τις διακοπές του.

Εμπνέει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να συνδυάσει και να συνδέσει τις διακοπές του στον Ιαματικό και Παραδεισένιο τόπο των Χανιών και της Κρήτης με την ‘Κούρα’ του , όπως Ολιστική Μάλαξη , εναλλακτικές Θεραπείες, Αποτοξίνωση, Yoga, διαλογισμός , εκδρομές στην Φύση και τους μαγικούς και όχι τουριστικούς τόπους της Κρήτης.

Δραστηριότητες - Φ Space Team Board

Ψυχοθεραπεία / Psychotherapy

  • Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία / Cognitive-Behavioral Psychotherapy (Βίβιαν Καραβάνου, Δρακάκη Μυρσίνη, Νίκος Τσιμπισκάκης)
  • Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία / Person-centered Psychotherapy 
  • Θεραπεία Gestalt / Gestalt Psychotherapy (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Συστημική Ψυχοθεραπεία / Systemic Psychotherapy (Δέσποινα Σπυρίδωνος)
  • Υπνοθεραπεία / Hypnotherapy (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Συνθετική Ψυχοθεραπεία / Synthetic Psychotherapy (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Τραυματοθεραπεία με την τεχνική EMDR/ Trauma Therapy EMDR (Δέσποινα Σπυρίδωνος)
  • Θεραπεία Αναγέννησης και Παλινδρόμησης / Rebirthing and Regression Therapy (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας (Πωλίνα Βλατάκη, Κατερίνα Μοσχογιάννη)
  • Θετική Ψυχολογία (Πωλίνα Βλατάκη)
  • Κινηματογραφοθεραπεία (Πωλίνα Βλατάκη)

Εκπαίδευση / Education

Anti-Therapy for Wird Psychotherapists (Βίβιαν Καραβάνου)

Synthetic Integrative Psychoterapeutic Interventions – 1 ετές Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα για Ψυχοθεραπευτές (συμβουλευτική – συνθετική – γνωσιακή αναλυτική - mindfulness based γνωσιακή συμπεριφορική – συστημική - gestalt - act and self compassion ψυχοθεραπεία, ροικότητα, ολοτροπική αναπνοή, διαλογισμός, shamanic, ανθοιάματα bach, programming)

Θετική Γονεικότητα - Εκπαίδευση Γονέων / Positive Parenting Programming (Βίβιαν Καραβάνου)

Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στα Διατροφικά (1ετές) / Metamorfosis Project Training (Βίβιαν Καραβάνου)

Dynamic Equilibrium System (Νίκος Φραγκιάς) 

  • NLP Practitioner & Master Practitioner
  • Body Language and Micro-expressions
  • mBIT Coaching Certification

Εναλλακτικές Θεραπείες / Alternative Therapies

  • Θεραπευτική Μάλαξη / Therapeutic Massage (Μαρία Δασκαλάκη, Εύα Τσιχλάκη)
  • Ρεφλεξολογία / Reflexology (Αγγελική Γιανναδάκη)
  • Ηχοθεραπεία με Κρυστάλλινα Μπωλ /Sound healing and Sound bath with Crystal Bowls (Gudrun Thornsteins)
  • Ηχοθεραπεία με Θιβετιανά Μπωλ /Sound healing with Τibetan Bowls (Olga Ivanova)
  • Siatsu
  • Brennan Healing (Κατερίνα Παπανδρέου)
  • Gong Bath (Gong Bath Greece)
  • Ολιστική Ενεργειακή Βοτανοθεραπεία / Holistic Botanotherapy (Μαρία Αξυπολύτου)
  • Ανθοθεραπεία / Bach Flower Remedies (Μαρία Αξυπολύτου)

Εργαστήρια / Workshops 

  • Εργαστήρια Χαλάρωσης/ Relaxation Labs (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Happiness is a mindset/Σύνθεση Θετικής Ψυχολογίας-Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπεία/ Βλατάκη Πωλίνα-Δρακάκη Μυρσίνη
  • Μαθήματα Θεραπευτικών Βοτάνων (Βάλια Κουβάτσου)
  • Εργαστήρια Βιοσύνθεσης: Σωματική Ψυχοθεραπεία
  • Tantra Project 2017 (Κωνσταντίνος Τσέλιος – Βίβιαν Καραβάνου)
  • Ι Τσινγκ (Κωνσταντίνος Τσέλιος)
  • Thai Yoga Massage workshop (Παγώνα Παρασκευά)
  • Yoga in Crete workshops
  • Danza Vital (Susana Noemi Abigator)
  • Εργαστήρι Σπαγειρικής Δραματοθεραπείας (Ντέμης Κυριακού)

Ομάδες Αυτογνωσίας-Αυτοανάπτυξης / Self-awareness and Self-growth Groups

  • Ομάδες Εποπτείας Θεραπευτών / Supervision Groups for Therapists (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Κύκλοι Γυναικών / Women Circles (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Κινηματογραφοθεραπεία / Cinematherapy Project (Πωλίνα Βλατάκη)
  • Βγες από τον Φαύλο Κύκλο/Συνθετική ομάδα Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας-Θετικής Ψυχολογίας/Δρακάκη Μυρσίνη-Βλατάκη Πωλίνα
  • Metamorfosis Project (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Θέατρο και Προσωπική Ανάπτυξη / Theatre and Self Growth – Γίνε αυτό που είσαι…μέσα από το Θέατρο (Πατέλη Σοφία)
  • Group Success Coaching ‘Σχεδίασε τη Ζωή που ονειρεύεσαι’ (Αχιλλέας Γεωργίου)

Σεμινάρια Αυτογνωσίας / Self-awareness Seminars

  • Ροικότητα / Flowidity (Ευθύμης Λαζάρου)
  • Αρχέτυπα και Σώμα / Archetypes and Body (Ευθύμης Λαζάρου)
  • Η Αλχημεία της Διατροφής / Nutritional Alchemy (Ευθύμης Λαζάρου)
  • Αναγέννηση και Παλινδρόμηση / Rebirthing and Regression
  • Συνειδητοί Γονείς- Συνειδητά Παιδιά / Conscious Parents- Conscious Children (Louise Bloemen-Βίβιαν Καραβάνου)

Yoga 

  • Hatha Tantra Therapeutic Yoga (Κωνσταντίνος Τσέλιος)
  • Yin Yang and Nidra Yoga (Δημήτρης Γκιούλος)
  • Yoga για Παιδιά / Yoga for Kids (Ελένη Τάρα Μπλαζάκη) 
  • Yoga για Εγκύους / Yoga for Pregnants (Ελένη Τάρα Μπλαζάκη)
  • Yoga Θηλυκής Σοφίας / Wise Women Yoga (Ελένη Τάρα Μπλαζάκη)
  • Yoga τη Μαμά και το Μωρό (Ελένη Τάρα Μπλαζάκη) 
  • Ολιστική / Holistic Yoga (Γιάννα Βαρδάκη)
  • Vinyasa Flow Yoga (Δημήτρης Γκιούλος, Αλέξανδρος Λούνσομ)

Εκπαίδευση Yoga Teacher Training 

  • 300 hours Hatha Therapeutic Yoga Teacher training – Yoga Alliance certified - Κωνσταντίνος Τσέλιος 
  • 300 hours Kundalini Teacher Training – International kundalini Teachers Yoga Association certified - Maja Harpal Kaur και Viveka Har Dyal Kaur

Παιδιά/Έφηβοι

  • Yoga για Παιδιά (Ελένη Τάρα Μπλαζάκη)
  • Διαλογισμός Ενσυνειδητότητας για Παιδιά / Mindfulness Meditation for Kids
  • Rio Abierto για Εφήβους (Ειρήνη Μπατάκη)
  • Art Therapy για Παιδιά και Εφήβους (Αναστασία Φίλων) 
  • Ψυχοθεραπευτική Ομάδα Εφήβων (Δέσποινα Σπυρίδωνος και Μυρσίνη Δρακάκη)
  • Θέατρο και Προσωπική Ανάπτυξη για Εφήβους – Γίνε αυτό που είσαι…μέσα από το Θέατρο (Πατέλη Σοφία)

Κίνηση / Movement

  • Σωματική Κίνηση και Έκφραση: Rio Abierto (Ειρήνη Μπατάκη)
  • Butoh Dance (Μαρία Μαλαξιανάκη)
  • Pilates (Γωγώ Καραμπάτσου)
  • Mindful Crossfit Training

Διαλογισμοί / Meditations

  • Διαλογισμός Ενσυνειδητότητας / Mindfulness Meditation (Βίβιαν Καραβάνου)
  • Δυναμικός Διαλογισμός / Dynamic Meditation (Βίβιαν Καραβάνου)

Πολεμικές Τέχνες/ Martial Arts

  • Θεραπευτικό Qigong / Therapeutic Qigong
  • Tai Chi

Δεξαμενή Απομόνωσης-Επίπλευσης /Deprivation-Floating Tank

Φ Space Board

1. Βίβιαν Καραβάνου

2. Μυρσίνη Δρακάκη

3. Πωλίνα Βλατάκη

4. Δέσποινα Σπυρίδωνος

5. Κατερίνα Μοσχογιάννη

6. Αχιλλέας Γεωργίου

7. Δημήτρης Γκιούλος

8. Κωνσταντίνος Τσέλιος

9. Μαρία Δασκαλάκη

10. Βάλια Κουβάτσου

11. Γωγώ Καραμπάτσου

12. Μαρία Αξυπολύτου

13. Γιάννα Βαρδάκη

14. Νικόλαος Φραγκιάς

15. Κατερίνα Παπανδρέου

16. Gudrun Thornsteins

17. Άννα Χρυσανθοπούλου

18. Olga Ivanova

19. Margarita Ingrid Strobl

20. Αγγελική Γιανναδάκη

21. Ευθύμης Λαζάρου

22. Εύα Τσιχλάκη

23. Ελένη Τάρα Μπλαζάκη

24. Αλέξανδρος Λούνστρομ

25. Κωνσταντίνα Μαρινάκη

26. Γεωργία Πολάκη

27. Μαρία Σαμαρά

28. Μάνος Καντιδάκης

29. Αντρέας Οπάτσκι

30. Νίκος Κολεσίδης

31. Laeticia Meyer

32. Μαρία Λεβαντίνου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Φ Space Education Gathering

12-5-2018

1. Anti-Therapy System. Βίβιαν Καραβάνου Συμβουλευτική Ψυχολόγος –Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Anti – Therapist , Yoga Instructor.

• New: Anti - Therapy System Psychotherapists Training Course . (διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα)

2. Dynamic Equilibrium System - Νικόλαος Φραγκιάς Interventionist

  • mBIT
  • Micro Expression & Body Language 
  • NLP Certification
  • NLP Wellbeing Diploma (Βάσια Μανίκα -Νικόλαος Φραγκιάς)
  • NLP Sports Diploma
  • Provocative Therapy
  • NEW: Συνθετική Υπνοθεραπεία και Θεραπευτικός Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός/ Integrative Hypnotherapy and Therapeutic NLP ( Βίβιαν Καραβάνου - Νικόλαος Φραγκιάς)

3. IslandofMan Success Philosophy Νικόλαος Σμυρνάκης

• Certified Success Coach of IslandofMan Success Philosophy

4. Κέντρο θεραπείας κ εκπαίδευσης "Χρυσαλλίδα" Κουτρουμπάνου Σεβαστιάνα

• Εκπαίδευση στην Σωματική Ψυχοθεραπεία μη Κατευθυντικής Προσέγγισης-ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση Ολοκληρωμένο 5 ετές πρόγραμμα σε Σωματική Ψυχοθεραπεία

•Εκπαίδευση στην Κρανιοϊερή θεραπεία με ΣωματοΣυναισθηματική Απελευθέρωση σε μη κατευθυντική βάση. (Διετές πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης) .

5. Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Εφαρμογών Mindfulness (ΙΕΕΜ) Παπαδοπούλου Ελισσάβετ

• Πρόγραμμα Εισαγωγής στο Mindfulness (ΜBSR/MBCT teacher training)

6. Athens Synthesis Center Ασημάκης Πάνος

• Εισαγωγή στις Συμβουλευτικές Δεξιότητες (Counselling and Psychotherapy in Scotland)

• Εισαγωγή στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία (Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, European Association for Integrative Psychotherapy, European Association for Psychotherapy)

7. Κέντρο Συμβουλευτικής και Θεραπείας ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ  Σίμος Γρηγόρης

• Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία

8. Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενηλίκων (ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.) Ανδριάνα Γεροντή

• Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεία (διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ Φ Space Natural Health Gathering 12-5- 2018

ΦΥΣΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

1. “Φ-υσική Υγεία” - Ομάδα Θεραπευτών και Εκπαιδευτών (Βίβιαν Καραβάνου, Μαρία Αξυπολύτου, Βάλια Κουβάτσου, Σοφία Τζέμη, , Μάνος Καντιδάκης, Πέρσα Κυβέλου, Αγγελική Γιανναδάκη Ειρήνη Δραμυτινού, Μαρία Λεβαντίνου)

Εκπαιδευτικό Μονοετές Πρόγραμμα στην Φυσική Υγεία – Ολιστική Προσεγγιση. Το Φ Space φέτος για πρώτη φορά συσπειρώνει, συντονίζει και διοργανώνει μια μεγάλη ομάδα θεραπευτών φυσικής υγείας με σκοπό να εκπαιδεύσει και να βοηθήσει τον κόσμο να πάρουν γνώση περί φυσικής προσέγγισης στην υγεία τους!

2. Δ.Ι.Ε.Π.Ο .Διεθνής Ιατρική  Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής Πέρσα Κυβέλου - Ελένη Μπανάσιου.

• Εκπαίδευση στην Προηγμένη Ομοιοπαθητική

3. 5 Elements Λούκας Διονύσης

  • Βελονισμός
  • Ενεργειακή Διατροφή
  • Ελληνική και Κινέζικη Βοτανοθεραπεία
  • Μασάζ
  • Shiatsu
  • Thai massage
  • Παραδοσιακές Ελληνικές και Ανατολίτικες πρακτικές θεραπείας

YOGA TEACHER TRAININGS

1. Heliodorus Yoga Τσέλιος Κωνσταντίνος

•Hatha Tantra Yoga Teacher training 200h

2. Kundalini Yoga Institute Viveka Pasquier (Har Dyal Kaur) and Maja Tellegård (Harpal Kaur)

•Kundalini Yoga Teacher Training in Crete 2018-2020 500h

3. BFS ACADEMY Κολιακουδάκη Ιωάννα - Κοντογιώργος Παναγιώτης

  • Vinyasa Flow Yoga Teacher Training 200h
  • Vinyasa Flow Yoga Teacher Training 300h
  • Aerial Flow Yoga 60h
  • Yoga Nidra 40h 

MEDITATION and Relaxation – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και Χαλάρωση

1. Anti – Therapy System. Βίβιαν Καραβάνου Συμβουλευτική Ψυχολόγος –Συνθετική Ψυχοθεραπεύτρια, Anti – Therapist, Yoga Instructor.

  • Mindfulness Meditation Trainning.
  • Relaxation Labs Teachers Trainning. ( εκπαίδευση στην εφαρμογή Τεχνικών Χαλάρωσης ( Συνθετικής και Ολιστικής προσέγγισης).

2. Heliodorus Yoga .Τσέλιος Κωνσταντίνος

• Υπερβατικός Διαλογισμός/ Transcendental Meditation