βιωματικό εργαστήρι συμβουλευτικής, αυτογνωσία

Στις 4, 11 και 18 Ιουνίου 2018, το Κέντρο Νέων "Connect Athens" διοργανώνει δωρεάν Βιωματικά Εργαστήρια Συμβουλευτικής 3 Συναντήσεων με τίτλο: "Αυτογνωσία - Επικοινωνία - Ο κόσμος της Εργασίας" που θα αποτελούνται από κλειστές ομάδες έως 15 άτομων.

Εκπαιδεύτρια: Ιωάννα Αλπέρτη-Ψυχολόγος

Τον μήνα Ιούνιο, λοιπόν, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα βιωματικό εργαστήριο τριών συναντήσεων με σκοπό την αφύπνιση της αυτοαντίληψης σου και την επαγγελματική σου ωρίμαση. Μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια θα συναντηθείτε και θα συνδεθείτε με τον εαυτό σας και τους "σημαντικούς" άλλους. Το "connect yourself workshop" θα συνδράμει στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς σας και θα σας δώσει εφόδια τόσο για τον προσωπικό όσο και τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό.

Aπαιτείται δήλωση συμμετοχής

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους/ες συμμετέχουν και στις 3 συναντήσεις

Ώρα διεξαγωγής: 18.00  

Σχετικά άρθρα

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).