Ανάρτηση δελτίου τύπου: 15 Δεκεμβρίου 2011
Το Ελληνικό Κέντρο Ψυχοδράματος  ‘ΖΕΥΞΙΣ’ & το art café ‘ΠΡΩΤΟ ΠΑΤΩΜΑ’  σας προσκαλούν σε παρουσίαση του βιβλίου
Μαθαίνοντας να διαπραγματεύεσαι ανάγκες, επιθυμίες και αιτήματα’ της Νέλης Βυζαντιάδου – Παρίντα 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γιώργος Κιουρτσίδης, σκηνοθέτης – ηθοποιός
Ηλίας Πανάς, δημοσιογράφος – ραδιοφωνικός παραγωγός

Πρόκειται για ένα σετ ασκήσεων,που εφαρμόζεται είτε ατομικά είτε ομαδικά, με στόχο τη βελτίωση δεξιοτήτων διαπραγμάτευσης.
Απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και σε κάθε έναν που τον ενδιαφέρει να αποκτήσει μια καλύτερη σχέση με την διαπραγμάτευση.

Η κ.Νέλη Βυζαντιάδου -Παρίντα είναι ψυχοθεραπεύτρια-ψυχοδραματίστρια, συστιμική θεραπεύτρια ζεύγους, εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος, επόπτρια, ιδιοκτήτρια του Ελληνικού Κέντρου Ψυχοδράματος 'Ζεύξις" και συγγραφέας.

Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο του art caf?
?Πρώτο Πάτωμα? (Τσιμισκή 97) τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 17.30. 
Θα χαρούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την παρουσίαση και να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από ζητήματα διαπραγμάτευσης στην καθημερινή μας ζωή.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).