Το Γραφείο Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Έρευνας & Καινοτόμων Δράσεων του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει, σε συνεργασία με τα τμήματα και τις δομές του, Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τις 10 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2012, στον Πολυχώρου Πολιτισμού του.

Το Χριστουγεννιάτικο BAZAAR θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00πμ. έως τις 14:00μμ. και περιλαμβάνει :

  • Πρωτότυπες κεραμικές κατασκευές,
  • Ευρηματικές ξυλόγλυπτες δημιουργίες,
  • Χειροποίητα κοσμήματα,
  • Συλλογή από Κηροπήγια, ρεσώ και πιατέλες
  • Μοναδικά διακοσμητικά είδη και ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δώρα

δημιουργίες τις οποίες επιμελήθηκαν ένοικοι, μέλη και επανενταξιακοί ασθενείς του Κέντρου Ημέρας - εργαστήρι κεραμικής «ΠΥΞΙΔΑ», της Μονάδας Κοινωνικής Επανένταξης - εικαστικό εργαστήρι, του Ξενώνα Άνω Πόλης “ΝΟΣΤΟΣ” - καλλιτεχνικό εργαστήριο “ΜΥΡΩΝ”, του Νοσοκομείου Ημέρας, του Τμήματος Αποκατάστασης Εξαρτημένων Ατόμων “ΙΑΝΟΣ”, του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων ατόμων Π.Ε.Θ.Ε.Α «ΑΡΓΩ», της Μονάδας Απεξάρτησης από Αλκοόλ, Φάρμακα & Τυχερά παιχνίδια “ ΜΕΘΕΞΙΣ”, της Μονάδας Πρασίνου και του Κοι. Σ.Π.Ε.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).