Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος προπτυχιακής εργασίας της Ολυμπίας Κερκέση, φοιτήτριας ψυχολογίας. 
Το παρακάτω ερωτηματολόγιο απευθύνετε σε άτομα που βιώνουν πένθος τα τελευταία δύο χρόνια. 

Το ζητούμενο της έρευνας μετράει την ποιότητα του ύπνου και τις επιδράσεις των ονείρων. Το ερωτηματολόγιο που χρησιμοποιήθηκε είναι το εγγυημένο και πιστοποιημένο ψυχομετρικό τεστ Pittsburg Sleep Quality Index (PSQI) σε ελληνική μετάφραση. 

 

Η μελέτη αυτή αποτελεί μέρος ακαδημαϊκής προπτυχιακής εργασίας.

Οι συμμετέχοντες καθώς και τα αποτελέσματα της μελέτης είναι απόρρητα και ανώνυμα.  

Παρακαλούμε κατεβάστε το παρακάτω αρχείο word, απαντήστε στις ερωτήσεις και αποστείλετε τα αποτελέσματα στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ!

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).