Έχουμε συλλέξει όσους περισσότερους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικά ιδρύματα μπορέσαμε, ώστε να τα παρουσιάσουμε σε αυτή τη σελίδα.

Φροντίζουμε να επικαιροποιούμε τη λίστα και να προσθέτουμε φορείς ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Εάν έχετε υπόψιν σας κάποιο φορέα που δεν υπάρχει στον κατάλογο μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@psychology.gr ώστε να τον προσθέσουμε.

    Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

    Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

    Newsletter για όλους

    Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

    Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).