Πιστοποιημένη Κατάρτιση στη Συμβουλευτική & στο Life Coaching (Προπονητική ζωής)

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα πλαίσια των προγραμμάτων «Ψυχική και Κοινοτική Υγεία 2» ανακοινώνει την έναρξη του εκπαιδευτικού κύκλου με τίτλο «Πιστοποιημένη Κατάρτιση στη Συμβουλευτική & στο Life Coaching (Προπονητική ζωής)» που υλοποιείται σε σ υνεργασία με το Athens Coaching Institute.

Κόστος: Οι υποψήφιοι δηλώνουν ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ, εάν θα παρακολουθήσουν μόνο τα δύο πρώτα εξάμηνα με συνολικό κόστος 550 ευρώ (500 ώρες) σε τρεις δόσεις ή εάν θα συμπερι λάβουν στην κατάρτισή τους και το Γ επαγγελματικό εξάμηνο, που οδηγεί στην πιστοποίηση βάσει κριτηρίων από ξένους φορείς, με συνολικό κόστος όλων των εξαμήνων στα 900 ευρώ σε τέσσερις δόσεις και 1100 ώρες.

Το πρόγραμμα προάγει την επιστημονική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων, μέσα από την θεωρητική τεκμηρίωση των μοντέλων και των τεχνικών που εφαρμόζονται στο Coaching και την Συμβουλευτική. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν το απαραίτητο υπόβαθρο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση παρεμβάσεων που διέπονται από τις αρχές της εγκυρότητας, της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας.

Οι εκπαιδευόμενοι θα αποκτήσουν ψυχολογική και κοινωνιολογική σκέψη και θα εξοικειωθούν με τις αρχές της Ανθρωπιστικής και Θετικής Ψυχολογίας, της Κοινωνικής Ψυχολογίας, της Διδακτικής, της Συστημικής Σκέψης, του Coaching και του Mentoring. Η διδασκαλία περι λαμβάνει κατάρτιση μέσω διαδικτύου και δια ζώσης ενημερωτικές συναντήσεις με μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας.

To πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συνδυάζει την βιωματική εκπαίδευση και την πρακτική εξάσκηση εντός και εκτός τάξης. Η πρακτική άσκηση υλοποιείται υπό την εποπτεία εξειδικευμένων Ψυχολόγων η οποία παρέχεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Η βιωματική εκπαίδευση πραγματοποιείται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες βάσει του προγράμματος που ανακοινώνεται από το Πανεπιστήμιο. Στοχεύει στην απόκτηση δεξιοτήτων και την εκμάθηση τεχνικών και εργαλείων μέσα από την ενεργητική συμμετοχή του εκπαιδευόμενου, την αυτό-παρατήρηση και τον αναστοχασμό. Οι νέοι Coaches και Σύμβουλοι συμμετέχουν σε ασκήσεις καλλιέργειας δεξιοτήτων, ασκήσεις προσωπικής ενδυνάμωσης, παιχνίδια ρόλων,και στη συνέχεια επεξεργάζονται την εμπειρία τους με την ομάδα. Στη βιωματική εκπαίδευση η γνώση αναδύεται από την ίδια την εμπειρία και οδηγεί σε σταθερές συμπεριφορές αυτοβελτίωσης.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΠΡΑΣΣΑ ΕΛΕΝΗ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6940911716

EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 28-03-2016
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 900 €
Τόπος διεξαγωγής Athens Coaching Insitute

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :