Σεμινάριο Εκπαίδευσης στην Εμψύχωση Ομάδων Παιδιών και Εφήβων

Η ομάδα συνεργατών του ΑΚΜΑ που σχεδιάζει και συντονίζει ομάδες εμψύχωσης παιδιών και εφήβων από το 2010 πραγματοποιεί διήμερο σεμινάριο στις αρχές και τις τεχνικές εμψύχωσης.

Στις ομάδες εμψύχωσης τα παιδιά και οι έφηβοι μαθαίνουν, μέσα από βιωματικούς- συμμετοχικούς τρόπους μάθησης και δημιουργικά παιχνίδια, να συναλλάσσονται, να εκφράζουν τις ανάγκες και τα συναισθήματά τους καθώς και να έρχονται σε επαφή με τον πλούτο και τη σοφία που έχουν μέσα τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία και κατ' επέκταση τις σχέσεις τους με τους συνομηλίκους τους και την οικογένειά τους.


Στόχος του σεμιναρίου είναι να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας από τη δουλειά με τις ομάδες αυτές και την επιστημολογία, πάνω στην οποία στηρίζεται η δουλειά μας: από το σχεδιασμό και την προετοιμασία για τη συνάντηση στην υλοποίηση και τον αναστοχασμό. Ακόμα, μέσα από την αξιοποίηση της διεργασίας, οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τεχνικές και εργαλεία δουλειάς με παιδιά και εφήβους.


Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαΐου και την Κυριακή, 22 Μαΐου στις 10:00- 15:00. Χώρος πραγματοποίησης είναι το κτίριο του ΑΚΜΑ στο Χαλάνδρι, Επδαύρου 9.

Κόστος συμμετοχής: 120 ευρώ

Πληροφορίες, εγγραφές: 210 9824147, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ομάδα σχεδιασμού και υλοποίησης σεμιναρίου:

  • Αντώνης Αντωνίου
  • Δάφνη Δαβίδ
  • Μαρία Γιούργη
  • Μαριέλλη Κουτσονίκα
  • Παύλος Σαλίχος
  • Ρούλα Ελένη

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 21-05-2016 10:00 am
Ημ. Λήξης 22-05-2016
Θέσεις Ν/Α
Κόστος 120 €
Τόπος διεξαγωγής ΑΚΜΑ

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Location Map

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :