Πάθη και αδιέξοδα του ιδεοψυχαναγκαστικού υποκειμένου

Ινστιτούτο του Φροϊδικού Πεδίου
Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας
Λακανικός προσανατολισμός

ΚΛΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
Παρασκευή 22 Απριλίου 2014, ώρα 20.00 – 23.30

ΘΕΜΑ: Πάθη και αδιέξοδα
του ιδεοψυχαναγκαστικού υποκειμένου

Παρουσιάζουν δύο κλινικές περιπτώσεις ψυχοθεραπείας η ψυχίατρος Έλλη Παχού και η ψυχολόγος Δέσποινα Μπουγιούκα.
Σχολιάζουν οι διδάσκοντες του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών, μέλη της Νέας Λακανικής Σχολής.

H Κλινική βραδιά είναι κλειστό σεμινάριο που προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους κλινικούς να συνομιλήσουν για τα προβλήματα της πρακτικής τους με εμπειρότερους συναδέλφους.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους εγγεγραμμένους στο πρόγραμμα ψυχαναλυτικής εκπαίδευσης του Κέντρου Ψυχαναλυτικών Ερευνών. Παρέχεται ωστόσο η δυνατότητα σε επαγγελματίες της ψυχικής υγείας ή σε φοιτητές συναφών κλάδων να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, έναντι 10 ευρώ, εφόσον το δηλώσουν εγκαίρως. Ο αριθμός των επιπλέον θέσεων είναι περιορισμένος.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ρεθύμνου 5, 1ος όροφος
(Μετρό Βικτωρία, πλησίον Εθν. Αρχαιολ. Μουσείου)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βλ. Σκολίδης, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ντόρα Περτέση, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συνοπτικές Πληροφορίες

Ημ. Έναρξης 22-04-2016 8:00 pm
Θέσεις Χωρίς περιορισμό
Κόστος Συμμετοχής 10 €
Φορέας Κέντρο Ψυχαναλυτικών Ερευνών της Αθήνας

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).